reklama
Maxwell - ja lubię grzebanie w ziemi, mnie to odstresowuje
, więc uważaj zląduję u Was.... i zrobię.. tylko mięśnie mi wysiadły..
od noszenia doniczek, ziemi itp.
Kikolek - trudno tak określić ile dokładnie mamy tego ogródka, bo ma załomy , ale gdzieś koło 16 m2, do tego dochodzi balkon-taras czy jak go tam nazwać z 11m2;-)
, więc uważaj zląduję u Was.... i zrobię.. tylko mięśnie mi wysiadły..
od noszenia doniczek, ziemi itp.Kikolek - trudno tak określić ile dokładnie mamy tego ogródka, bo ma załomy , ale gdzieś koło 16 m2, do tego dochodzi balkon-taras czy jak go tam nazwać z 11m2;-)
Ostatnia edycja:
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Do noszenia doniczek i innych znajdę Ci "murzyna";-) Więc spoko:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
anawawka super
AniaSm
Fanka BB :)
ana ładnie 
aza ja sobie kiedyś kupiłam takie coś Nawadniacze doniczkowe - podlewanie roślin (2322738049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i dzięki temu nie umarły moje kwiatki jak byłam w PL przez 3 tygodnie

aza ja sobie kiedyś kupiłam takie coś Nawadniacze doniczkowe - podlewanie roślin (2322738049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i dzięki temu nie umarły moje kwiatki jak byłam w PL przez 3 tygodnie

agrafka80
Fanka BB :)
anawawka fajnie macie 
u nas balkon w tym roku goły, nie zabieram się za nic, nie mam weny. na przyszły rok chce kupic pare iglakow i może wtedy za doniczki sie wezme też...
u nas balkon w tym roku goły, nie zabieram się za nic, nie mam weny. na przyszły rok chce kupic pare iglakow i może wtedy za doniczki sie wezme też...
reklama
Odkąd pojawiły się kobity na świecie do kwiatków głowy nie miałam, dopiero w tym roku dojrzałam do wykorzystania doniczek, które mi zawadzały na balkonie ;-)Prawda jest jedna zasadnicza, przy dzieciach priorytety się trochę zmieniły, teraz postanowiłam sobie jednak pofolgować i zrobiłam nawet kącik ziołowy bazylii mi jeszcze brak...
Maxwell - jak wynajmniesz Murzyna to się piszę na zabawę ;-)

Maxwell - jak wynajmniesz Murzyna to się piszę na zabawę ;-)

Podziel się: