reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Lilith nie mam takiego znajomego bliskiego co by mi zupełnie za darmo zrobił a jak ktos obcy ma mi spier...to juz wole poczekac i w studio zrobic.

reklama
ja tez - jeszcze kilka spojrzen w lustro i sie pozygam :mad: walcze ze soba myslac o fryzjerze: za stowe robilam w zeszlym roku baleyage i strzyzenie u jednej dziewczyny, ale jakosc tych uslug taka srednia byla (zwl strzyzenie). Poszlabym do fryzjera z prawdziwego zdarzenia, ale koszt to 200 - 250 zl, troche duuuzo, fak :mad: tymbardziej, ze koniecznie chce isc di kosmetyczki. Cos zaatakowalo mi twarz, znowu jestem w ciapki, luszcze sie i swiece, okropienstwo...

Qrde Wy wszystkie do tych kosmetyczek latacie? Ja tam sama jestem kosmetyczka z wykształcenia (poprzednia szkoła) i nic specjalnego z twarza nie robie. No ale ja nie moge narzekac na cere, podobno mam normalna cere co sie zadko zdarza a przewaznie wystepuje u niemowlat ;) Moim zdaniem mam cere mieszana ale faktycznie kremy do tych cer sie dla mnie nie nadaja bo za bardzo wysuszaja policzki ::)

cco do tatoo to już mam pomysł na 3,ale stary za chiny się nie zgodzi,więc...muszę poczekac aż pójdę do roboty to po 1 i po 2 muszę pojechac do mie,bo przynajmniej wiem gdzie iśc się podziargac,a tu ni cholery...a do kosmetyczki nie chodzę, nigdy nie byłam,bo szkoda mi kasy,do fryzjera też nie chodze zbyt często z tego samego powodupoza tym nie cierpię,kiedy ktoś dotykamoich klaków,a ryjcok mi się opryszczyl ostatnio,ale nie wiem warum...

jejku jak ja wam zazdroszcze ja ostatnio u kosmetyczki byłam przed ślubem. a nie powiem przydało by sie po ciązy ale jak chce szmal to mąz niestety wyszukuje miliony powodów na nie nawet na aerobik nie chce dac zgred jeden. :mad: :( :mad: :(

A mój kontakt z kosmetyczką jest bardzo częsty, kiedy wyciągam lub wkładam do niej kosmetyki ;D ;D ;D

Na cerę nie narzekam (jeszcze) :)

reklama
Do góry