reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Hej

Ja miałam wychodne... Jechałam na zjazd do Łodzi na cały dzień (nie było mnie 9-23) i Ignac został z moją Mamą. I ja WIEDZIAŁAM że tak będzie!! Jak wróciłam to nie dość że Ignac cały dzień zachowywał się lepiej niż ze mną i ładnie zasypiał bez problemów to jeszcze było wszędzie odkurzone, wysprzątane, pranie zrobione zaległe z 2 tygodni Ignaca rzeczy poprasowane... A Mama jest w połowie zaczętego właśnie kryminału :) Załamać się można :)

Chyba będę częściej wyjeżdżać :tak:

Poza tym chcę teraz zacząć wychodzić do pracy na jeden dzień zamiast męża - mamy swój biznes :-p więc mam taką możliwość, a Jackowi przyda się dzień z małym

Pa

Agnieszka

reklama
jejku ja potrzebuje WYJSC mowiem,wam tak sie we mnie zbiera zbiera i podly humor mam juz dobre pare dni,ale od wczoraj poprostu masakra:zawstydzona/y:
Kurcze w ta sobote nikomu nie pasuje aby wyjac na tance i to mnie jeszcze bardziej dobija,utro urodzinki,a ja nie mam nastroju do swietowania.wczoraj gadalam z mezem,ale jeszcze bardziej mnie zgrzal,kurcze juz sam niewiem czy za duzo chce do zycia:baffled: Nie poznaje moje osoby,znowu wybuchowa jestem ,nerwowa,tyle na glowie i chyba mnie to zaczyna przerasta,choc do tej pory bylo mi dobrze i sobie radzilam,ale czuje,ze trafilam do punktu wyjscia,mowilam,mezowi aby przychodzac z parcy nie siadal od rau do kompa,tylko zamienil ze mna pare slow,wiem,ze chce wpisac firmowe rachunki itp.Mowilam juz dawno o pomocy przy malej,fakt bawi sie z nia wiecej,ale nic nie robi przy niej,w nocy mielismy wstawac razem na zmiane,fakt ona nie budzi sie ale czasi,trzeb isc ja sprawdzic,i wiele innyc rzeczy o ktorych juz rozmawialismy ,wrrr....znowu walkuje star pyte,mam dosc,wiec mu to wsztsko mowie,a on z tekstem wyjezdza to co mam moze jeszcze parnie robic,wrrr............ale mnie zgrzal postanowilam zakonczyc rozmowe,obrocilam sie na piecie,a lzy ciekly jak grochy.otrzebowalam aby mnie przytulil,zrozumienia a tu nic........mowiem mam mam dosc,chcial bym sie obudzic za pare dni i aby stara Kora wrocila:confused: ZLE SPIE W NOCY

SORKI,ZE MARUDZE,ALE MUSIALAM SIE WYGADAC

Maxin głowa do góry. Wszystkie mamy takie momenty! Może faktycznie wyjdź gdzieś i się zabaw:tak:. To pomaga się oderwać i wracają siły!;-)

maxin współczuję takiego złego nastroju, ale to pewnie minie... Musisz się jakoś zrelaksować i znaleźć chwilę tylko dla siebie. Wiem, że to niełatwe, zwłaszcza jeśli teraz pracujesz i jest ci ciężko to wszystko ogarnąć... Może po prostu potrzebujesz więcej czasu żeby przyzwyczaić się do nowej sytuacji. Życzę Ci powodzenia i nie załamuj się !!! My kobiety musimy być silne (zawsze sobie to powtarzam jak wydaje mi się, że nie mam siły na nic i chciałabym uciec...) POWODZENIA I GŁOWA DO GÓRY (po burzy zawsze wychodzi słońce - moja ulubiona maksima ;-) )

dZIEKI LASKI
jA WIEM,ZE BEDZIE DOBRZE,ALE NIE LUBIE SIE TAK CZUC ZRESZTA JAK KAZDY,NO COZ TRZEBA PRZECZEKAC,JUZ WYKONALAM PARE TELFONOW I UMAWIAM SIE NA ZA TYDZIEN DO KLUBU,JAK NIKT NIE DA RADY TO SAM POJDE I TYLE;-)
KOBIETA SILNA MUSI BYC

Maxin jesteś przemecozna. Zajmowanie się dwójką maluchów to nielada stres i wysiłek i tak cię podziwam. Wiele z nas wychodzi do pracy zebuy odsapnąć od pracy i robić coś innego a ty idziesz do pracy .... i robisz to samo!!!! Moze się człowiekowi przejeść!!!!

Maxin, buziaczki dla Ciebie, badz slina i usmiechaj sie jak najwiecej (nawet tak bez powodu), wtedy jest latwiej.
Niedawno sama przechodzilam taki kryzys, ale minal (bo po burzy przychodzi slonce jak mowi trini) i teraz jest nie tylko "normalnie", ale lepiej, jest super i tylko modle sie zeby sie za szybko nie skonczylo (bo niestety po sloncu tez przychodzi burza)

CMOK CMOK CMOK dla Ciebie Kornelcia!!!

apropo wychodnego to ja wczoraj byłam u trini ale z Szymciem było super naprawde co prawda krótko ale troszke sobie poklachałyśmy :) ze zdjeciami to kapa bo siadły nam baterie w aparatach następnym razem zrobimy:)
Trini ma naprawde piękny dom, a dziewczynki są prześliczne i spokojne nie to co mój łobuz:-)

reklama
Do góry