reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
A ja dzisiaj umówiłam się z moją przyjaciółką na wyjście na piwko, czy cuś:laugh2:
Cieszę się cholernie:yes: Pierwsza moja imprezka bez męża i Poli od jej narodzin:happy:
Muszę się zrobić na bóstwo;-)
Dodam, że mój :elvis: tylko w tym miesiącu zaliczył trzy imprezki beze mnie i teraz miarka się przebrała. Niech on siedzi w piątkowy wieczór z dzieckiem, a idę się upić:zawstydzona/y:

Kasiunka to wspaniale baw sie swietnie moja droga nalzey ci sie:-) :-) :-)

a my z W.dzis postanowilsmy napic sie gin z tonikiem,jakos tak humorku nie mam od dwoch dni,handra mnie lapie,on tak duzo ostatnio parcuje:wściekła/y:

Lilith możesz podrzucić małą do nas :-) Z Bielska do Rybnika nie jest daleko.
Gosiek mój mąż ma na początku grudnia jechać na konferencję do Wrocławia - na jeden dzień - wygłosić referat i wrócić. Przekonuję go żeby nas wziął, ale niestety jedzie też jego szef (też będzie wygłaszał referat) i nie bardzo chce nas wziąć. Mam nadzieję, że go urobię. Nie byłam we Wrocławiu od podstawówki (wtedy to głównie byliśmy w zoo).

Hej byłam u dentysty - i super - zrobiła mi sie tylko jedna mała dziurka :tak:

a zła wiadomość- ta ósemka - co miałam dziurę jak byłam w ciąży - to we wtorek idę na wyrwanie, ratunku - help:no::szok::no:

reklama
Dzięki dziewczyny. Bawiłam się super. Bez tańców, bo żałoba, ale byłam na babskich plotach okraszonych piweczkiem. Polecam wszystkim takie wyrwanie się z domu:-)

A tak wyglądałam przed wyjściem. Mężulek nie chciał mnie wypuścić i przeszukiwał moją szafę w poszukiwaniu innych ubrań, bo stwierdził, że tak to ja nie pójdę.:laugh2: Fajnie tak czasem podziałać mu na nerwy. No i udowodnic, że mogę tak wyglądać, a nie tylko bez makijażu i w dresie (hihihi)

obraz1003ma322etc9.jpg

obraz1004ma322eoy2.jpg

Do góry