reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Włascicielka ma kilka sklepów ja prowadze jeden z nich i poprostu w sylwka daje wolne a sama staje za kasą.
No i tak jest ostatni byłam z lokalu jak se za to zapłaciłam a po nasłuchałam sie czego to niebyło jak grali ze treba było lepiej poszukac wiec dałam d..e siena i zabieram sie do pracy, a w nowy rok robie inwenture jak mam checi

reklama
nie jest zle ludzie nad wyraz mili troche kiepsko po północy bo trudno o trzezwego ale jest wesoło i nawet kupią Ci szampana a czesto nawet z lampkami schodzą jakbym chciała to wszystko wypic to do domu do 10-go stycznia bym nie dotarła:-D

Leżałam na podłodze pośród sterty papierów i "bawiłam się" w tabelki. Też trochę z wyboru :-)

a ja musze sie pochwalic ze mialam swoje wychodne:) wprawdzie nie bez Hafsy ale bylo przefajnie i chyba lepiej niz gdybym poszla gdzies sama:no:
pojechalismy wczoraj z Rehmanem i Ha fsa:-D czyli cala rodzinka do Redditch(ok 3godz jazdy od londynu) do mojej przyjaciolki z mezme. Bylo cudownie!!przespalam 2godz bo cala noc przegadalysmy, mialysmy napady smiechu, rozmowy o wszystkim, zalenie, chwaenie no dziewczyny co tylko chcecie, to bylo:) nawet sesje zrobilysmy:) bylo prezcudownei:) nad ranem poszlismy na spacer cala rodzina i na zakupy:)
wrozcilismy juz dzisiaj i 93ej wieczorem bo rehman ma do pracy jutro:( ale bylo super super super juz dawno nie milam takiej dawki odchamienia:laugh2: :eek: :laugh2:

Tamarunia tak trzymać. Super.

A ja jestem tak wykończona, że modlę się już o weekend:) W ten piątek, sobotę i niedzielę mieliśmy najazd gości.
Były u mnie moje dwie przyjaciółki- jedna z mężem i 2miesięcznym bobo.
Przyjaciel mojego męża z żoną.
i . Kolega męża z dziewczyną.
Normalnie jak nigdy, ale też jestem szczęśliwa, że mogłam z ludźmi pogadać. Suuuuper.:):):)

reklama
Do góry