reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Maxin :-) :-) :-) ja taka ciapa jestem czasami że szok/
Kiedyś poszłam na regulację i hennę brwi. Pani skończyła , pokazała mi lusterko a ja mało zawału serca nie dostałam :szok: zrobiła mi takie grube czarne krechy (chyba 1 centymetr szerokości ) a długie do uszu do nosa :eek: :-) . Powiedziałam że ładnie, dałam kase a ona nie miała rozmienić. I ja jej powiedzialam że reszty nie trzeba :szok: . Ta tylko zapytała czy się podoba a ja jej powiedziałam że bardzo :confused: :-) :-) :-) . Potem do domu szłam zaułkami i modliłam się żeby nikogo nie spotkać :-) :-) :-)

reklama
ewelinko moja droga aleś Ty zabawowa:)))))))czekam też z niecierpliwością na fotkę:)a powiedz mi dokąd masz włosy i ile Cię kosztowała wizyta???
co do testu to nie chcę Cię martwic,ale jak Byłam 2 raz w ciaży to robiłam test w dniu spodziewanej ciotki klotki,tydzień po i nic nie wychodziło...zrobiłam chyba z 5 testów,a byłam w ciąży...wychodziły czasem takie bbbbbbbbbb słabe kreski,ze tylko pod swiatło było widac:)
a co do wizyt to ja to cipa jestem,a nie ciapa,ale lubię z moją siostrą chodzic i mówic co mają z nią zrobic,bo ona też cipa :)tylko o sobie jakoś mi głupio,a jak ja tną to mówię,ze do dupy,że ma ściąc jeszcze tutaj,gdzie indziej...nie powiem,żeby te baby się cieszyły,ale przynajmniej mam to,co chciałam:)))
a co do szkół to ta netowa właśnie kosztuje 99zł za miesiąc,ale płatne 12 miwchów w roku,ale dla mnie idealnie,bo po 1 nie chcę nikomu mówic,ze do niej chodzę:)a po 2 na egzaminy i tak musisz przyjechac,a ja nie bede miała co z dzieciakami zrobic tak czy siak:(

Ewe, rzeczywiście jest takie wgłębienie, ale ono sobie tylko jest. Pamiętam, jak się łudziłam, że to jest właśnie ta druga krecha, a to niestety było nie to :-)

Hehe Ewe przypomniało mi sie jak byłam kiedys w studium i miałam praktyki w salonie kosm. i zrobiłam raz pannie zielone brewki:baffled: bo za długo trzymałam rozrobioną henne na szczescie panna była taka z koczykiem w nosie i miała to tez w nosie i powiedziała, ze nawet ciekawie to wyglada...taki odcien:eek: :laugh2:

Co do kregli to maz rabotajet w kregielni od kiedy go znam i w poprzedniej czesto balowalismy a w tej obecnej to pracuje praktycznie od kiedy jestem w ciazy i nawet jeszcze tam nie byłam...a to juz qrna tyle czasu...Planujemy jakis wypad z małym w dzien do niego...

A dzis dałam wychodne mojemu osobistemu...niech tez ma cos chłopina z zycia bo od kiedy mu sie skonczyła liga (sezon piłki noznej) to sie z kumplami nie widział biedaczysko;-) A ja jutro znow na uczelnie...dobrze ze na 15ta bo pewnie bedzie miał kaca a musi sie małym zajac:eek:

A co to testow to mi pierwszy test wyszedł tak słabiutko, ze nie mogłam uwiezyc bo była b. jasniutka rozowa kreseczka. Potem zrobiłam jeszcze 2 dla pewnosci:-) No a teraz tez mi sie spuzniał 10 dni ale u mnie to normalka choc tez juz sie cykałam:zawstydzona/y:

haha wczoraj wyszliśmy z mężem wieczorkiem, jak Amelka spała i przyszliśmy o 24,00:-) :-) :-) W tym czasie siedziała u nas teściowa. Wypiłam 3 piwka, pogadaliśmy ze znajomymi, przekurzyłam się fajkami, wogóle super było. Dzisiaj kac gigant, ale to chyba po fajkach :baffled: . Tak więc wyluzowałam się, okres dostałam i jest git :-)

A wracając do brwi, po pamiętnym dniu z owej wizyty u kosmetyczki, cały dzień szorowałam te krechy spirytusem i mydłem, potem przez dwa dni miałam czerwone ślady :happy:

BIedronka, balejaż mam na dwa kolory tj, ciemna czekolada i blond, włosy do ramion, oczywiście obcieła mi dużo :eek: bo jej powiedziałam żeby troszkę przycieła, a ta udupiła mi 3 cm :wściekła/y: . Cała impreza kosztowała 80 złotych, ten zakład ma ciągłą promocję na ten balejaż i cena jest niezależna od długości włosów.

ewe, dobre z tą henną :-D
a my jutro idziemy wieczorkiem na kolację z przyjaciółmi - co roku mamy takie "spotkanie wigilijne" przed świętami, będzie fajnie :-)

reklama
Do góry