reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

majowki widze sie rozuchulaly i tak trzymac moje panie:-)

ja ostatnio bardzo sie zlosze bochialm isc na solarium,do fryzjera i lipa bo nie mam z kim zostawic mala,mama za daleko mieszka zreszta pracuje,maz wraca tak pozno i nawet sobote robi,buuuuu,a tak liczylam,ze przed wigilia zrobie sie na cacy,a tu nic:zawstydzona/y:

reklama
Tak tak, trini jest supermanka!!!!!!!!!!!

Maxin, ja tez chcialam isc do fryzjera przed Swietami, ale nie dam rady chyba, bo moja fryzjerka urodzila i jeszcze chyba nie jest w stanie pracowac.

gluszku - i jak imprezka?

ja mam aeobik w piatki a w czwartek ide do fryzjera (pierwszy raz od kilku lat ). musimy jeszcze cos na sylwestra wymyslic bo dziecko juz sprzedane babci :)

Ja ostatnio wychodne mam tylko do dentysty, niestety kosztowne to wychodne!!! A na Sylwka idziemy do znajomych MY+Julka+ŁÓŻeczko turystyczne i cały majdan (pampersy, jedzenie, ubranie itp itd) ale i tak sie bardzo cieszę!!!

Ja sie ostatnio pobawiłam w niedziele w knajpie na imieninach kumpeli ale niestety musiałam byc ok 24 bo rano trzeba było wstac z małym do lekarza troche łepek mnie bolał i kacyk mały ale chyba babka sie nie skapneła;-)
A w sylwka idziemy albo z małym jak juz pisałam do kuzynow albo sami do takiej rockowej kajpki...tylko sie jeszcze zastanawiamy bo dokładnie nie wiemy kto z ekipy bedzie sie tam wybierał...okaze sie za pare dni:tak:

reklama
no wlasnie Gluszek jak tam po imprezce???

Ale wam dobrze mily sylwek u znajomych w knajpkach,babcie wyrecza rodzicow,moja mam ma 50 lat ale wciaz lubi chodzic na imprezy,aparatka i dlatego nie zostanie z mala,a szkoda bo liczylam na to:dry:

Do góry