reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
angie, otwieraja w Złotych Tarasach :-)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
eager to super, że razem wychodzicie i że chcesz walczyć. Na pewno jest o co
Zwłaszcza, że mówisz, że chciałabyś spędzić z nim resztę życia... No niestety czasami trzeba iść na ustępstwa mimo, że nam się to nie uśmiecha. Mój Tomek też jest bardzo uparty i czasami nawet jak dziecko, ale cóż zrobić. Bardzo się kochamy :-)
I@nkato macie niefajnie jak nie możecie nigdzie zostawić małego żeby sobie wyjść sami :-(

I@nkato macie niefajnie jak nie możecie nigdzie zostawić małego żeby sobie wyjść sami :-(
trini - my tez nie mamy :-
-
-(
moja mam odpada - bo po prostu nie odważyłabym sie ją prosić, zeby z nim posiedziała np jeszcze w sobotę ( i tak dosyć, ze już siedzi w tygodniu)
Romana mamy Mirek nie toleruje - może tylko tyle, jak jet ktoś jeszcze np. ja lub moja mama -a więc ona też odpada. A więc dupa blada - może za jakieś 2- 3 lata pójdziemy gdzieś razem.
Przy Ani zaczęliśmy chodzić na imprezki, jak Ania skończyła dopiero z 5 latek - to zawoziliśmy ja do Romana rodziców na sobotę i niedzielę.
moja mam odpada - bo po prostu nie odważyłabym sie ją prosić, zeby z nim posiedziała np jeszcze w sobotę ( i tak dosyć, ze już siedzi w tygodniu)
Romana mamy Mirek nie toleruje - może tylko tyle, jak jet ktoś jeszcze np. ja lub moja mama -a więc ona też odpada. A więc dupa blada - może za jakieś 2- 3 lata pójdziemy gdzieś razem.
Przy Ani zaczęliśmy chodzić na imprezki, jak Ania skończyła dopiero z 5 latek - to zawoziliśmy ja do Romana rodziców na sobotę i niedzielę.
Ja ju jie moge sie doczekac z mamami z Uk te ktore mieszkaja w Londynie ,idziemy razem poszalec do knajpki,disko na rolkach,super sprawa zabawa przednia.Ale bedzie bomba:-) :-) :-) Chyba na parkiecie zwarjuje,a tak potrzebuje tego

MIALAM NAPISAC NA WROTKACH
NIEWIEM CZY WIDZIALYSCIE TELEDYSK MADONNY GDZIE JEZDZI NA WROTKACH JAK SIE NIE MYLE T Hung Up ,W SUMIE TELEDYSK JEST Z 2005 ROKU,wLASNIE IDZIEMY DO TEGO KLUBU,W KTORYM BYL ON KRECONY,SUPER ZABAWA MOWIE WAM:-)
:-)

NIEWIEM CZY WIDZIALYSCIE TELEDYSK MADONNY GDZIE JEZDZI NA WROTKACH JAK SIE NIE MYLE T Hung Up ,W SUMIE TELEDYSK JEST Z 2005 ROKU,wLASNIE IDZIEMY DO TEGO KLUBU,W KTORYM BYL ON KRECONY,SUPER ZABAWA MOWIE WAM:-)

reklama
Podziel się: