reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Własnie się dzis wybieamy na "PROSTO W SERCE" fajnie, bo idziemy we 3 ke...na seans dla mam z dziećmi ;-)
ciekawe ile z filmu będe mogla obejzeć a ile beda ganiała po kinie za Mańką ??
:-D

reklama
poszlismy we 3 ke ...Mania była dosc grzeczna jak na to ze teraz ma niezła goraczke...na sali bylo z 50 matek z dziecmi, swiatlo było lekko przygaszone, dzieci plakały, łazily, raczkowały...generalnie fajna atmosfera, obejzalam z 4/5 filmu...nie bylo zle...wiele dzieci spalo podczas calego seansu...film "miły" ale wg mnie bez rewelacji, spokojnie mozna poczekac az bedzie na dvd...nawet fajnie bylo tylko ta temperatura :-(

maxin78 oj zebym to ja wiedziala??....moze 3 dniowka a moze zeby a moze jeszcze jakas inna cholera!!!od poczatku roku mialysmy ospe rotavirusa przeziebienie i cholera wie co teraz??juz mam dosc tych chorob :-(

reklama
ma wyjsciu w piatek bylo bosko,dawno sie tak nie wytanczylam,usmialam i wogole dobrze bawilam,w dobrym towarzystwie wszedzie jest git:-) :tak: :-D wrocilysmy do domu nad ranem hahaha

Do góry