reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

ale wam fajnie ze wychodzicie!!! JA to juz dawno nigdzie nie byłam .... tylko ta praca praca i praca...... dobrze chociaz ze kasa jakas bęzie i się troszke odkujemy.....

reklama
a mi się tak marzy kino... mam nawet wejściówki do multikina, 6 sztuk, ważne do końca maja - i nie mamy jak skorzystać :-:)sad:
no bo z kim mam dziecko w weekend zostawić? smutno mi... tak strasznie lubię chodzić do kina

Ja tez niestety ciagle w domu/na uczelni/na korkach...
W zeszlym tygodniu chcielismy isc do kina, ale pozałowalismy kasy i zostalismy w domu.

My z mezem w sobote sie ewakulujemy na miasto moze do kina na obiadek...zobaczymy.Judi zostaje z dziadkiem co prawda nie na dlugo bo na jakies 5 godzinek ale to zawsze cos!

Ja też gdzieś bym chciała wyjść z mężem. Ostatni raz byliśmy w kinie jak byłam w ciąży, w lutym zeszłego roku. Na nic nie mam czasu. Kierat. Praca-dom-praca-dom. W weekend zawsze jest coś do zrobienia w domu a poza tym z kim Anię bym zostawiła. Moi rodzice opiekują się Niunką w tygodniu jak jestem w pracy więc weekend chcą mieć dla siebie.

Lilith 5 godzinek to kupppa czasu:tak: ! Miłego wypadu sobotniego Wam życze !
My z wyjściami nie mamy problemu moi rodzice po sąsiedzku za ścianą mieszkają , Wojtka rodzice w bloku na przeciwko , wiec jak coś to zawsze są pomocni i happy, że mogą wnusiem się zająć.
Wychodzimy od czasu do czasu za często nie bo ja z kolei nie chcę Kacpra tak częst zostawiać ! Wystarczy, że od poniedziałku do piątku pracuję i nie ma mnie przy nim :-( także wolne wolę spędzac z nim ! Ale wychodzimy, wychodzimy np. do kina wieczorkiem , ostatnio byliśmy na Testosteronie , mówię Wam dawno się tak nie uśmiałam , a że w zasadzie nie byłam przygotowana na taką dawkę smiechu i łez to moja apaszka służyła za chusteczki :-p :-)

Udanych wypadow... My mamy to szczescie ze kiedy tylko potrzebujemy to babcia i dziadek zostaja z Olem... czy to w dzien czy w nocy... w kinie bylismy poczatkiem miesiaca i znow sie wybieramy... a na piwko idziemy w piatek wieczorkiem...

ja idę dziś na babska imprezę do mojej siostry - wczoraj miała urodziny - 22 lata skończyła :-) i dzis impreza ale same baby :-D :-D

Kurcze fajnie macie z tymi rodzicami... U nas odpada takie zostawienie dziecka. Zostaje niania, za ktora sie placi, wiec szkoda nam pieniedzy i na wyjscie i na nianie :-(
lilith, gluszek - udanych wypadow!!!

reklama
my też moglibyśmy tylko na nianię liczyć - rodzice nie mieszkają w Bydgoszczy :-( a z drugiej strony ona też na pewno chce mieć trochę wolnego, więc generalnie nie mamy możliwości nigdzie wyjść :-(

Do góry