reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Heksa - jak go zobaczę we Wrocku to mu zrzucę na głowę jakiś kamyk - lub naśle jakieś ptaszki żeby mu nasikały na głowę:dry::cool2:

a moje wychodne - ???? - no cóż może tylko tyle co wracam z pracy do domu na piechtę - około godzinka spacerku przez park i miasto ze słuchawkami na uszach

No własnie maz mi mówil że ktoś do mnie dwonił. i zastanawiałam sie kto to :-D
Dziewczyny było super!!!!! POlECAM KAZDEJ Z WAS TAKIE WYJSCIE!!!!! Wypiłam dwa piwka i złapałam niezłą fazkę. Byłyśmy we cztery, Uśmiłąyśmy sie po pachy. Wróciłąm do domu o 3 i przez dwa dni dochodziłam do siebie. ALE BYŁO WARTO!!!! NAPRAWDĘ POLECAM!!! SUEPR SPRAWA:-D

Oj ja też chyba zawsze będę chodzić na imprezy :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Głuszek, super że babski comber się udał :-)

reklama
Ja tez...ja ostatni raz wychodzilam dawnooo temu do lekarza....potem do fryzjera...Judi sama za chiny nie zostanie:(:(

Do góry