reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

To tez miło Ola-o:-) A corcia sama spała i sie nie obudziła? Ja swojego zostawiam samego w domu tylko na chwile jak znosze wozek i zawsze mam jakies schizy i biegne na gore tzn na pierwsze wysokie pietro szybciorem...choc nie wiem czemu...ale czasem nie chce mi sie zamykac na klucz zeby było szybciej i sobie wyobrazam ze ktos do niego wlazł:baffled:

reklama
Ja jak schodzę na dół z wózkiem zawsze drzwi zostawiam uchylone i też tak lecę jak szalona.. Ale ja mogę uchylić, bo mieszkamy na 3 - ostatnim piętrze w bardzo małym bloczku, więc wszystko słychać i mamy tylko 5 sąsiadów w całej klatce, więc się nie boję, że ktoś wejdzie.:happy:

Tez Tak Mam,spocona Jestem Potem Jak Niewiem,nie Lubie Zostawiac Ja Sama,wogole To Nie Wyobrazam Sobie Isc Np.do Sklepu Kiedy Ona Spi W Lozeczku,choc Wiem,ze Bedzie Spala Np.godzine

No to muszę sie pochwalić - zatrudniliśmy opiekunkę, dziś była pierwszy raz i było super :tak: Będzie przychodziła na około 10 godz tygodniowo. Zapisuję się na angielski ostatnia szansa żeby się trochę podciągnąć, potem drugie dziecko i praca to już by było ciężko. Oprócz tego w soboty będziemy wyskakiwać spokojnie na zakupy a nie z małą, która tego nie lubi. Jak nie będzie trzeba jechać po zakupy będziemy chodzić na basen albo do kina. Mąż ma darmowy wstęp do aquaparku z osobą towarzyszącą a my jeszcze ani razu z tego nie skorzystaliśmy. To sobie odbijemy :-):-p:-D

No to super Gunia wreszcie bedziecie mogli sobie pozwolic na wyjscia we dwoje. Fajnie. Mam nadzieje, ze opiekunka sie sprawdzi.

To tez miło Ola-o:-) A corcia sama spała i sie nie obudziła?
nie obudziła się - chodziliśmy co 10 minut sprawdzać, drzwi w drzwi, więc blisko było :tak: - wiem, że to może głupio wygląda, ale ona taki ma mocny ten pierwszy sen, że nawet fajerwerki jej nie budzą, a co dopiero cisza w mieszkaniu ;-)

reklama
Do góry