reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka mam nadzieję, że szłaś w podskokach
Ja już zaliczyłam aerobik. Dziś było BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Ale nas wymęczyła ta Dagmara. Niby taka niepozorna dziewczyna, a kondycję ma, że hoho ;-)

Ja już zaliczyłam aerobik. Dziś było BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Ale nas wymęczyła ta Dagmara. Niby taka niepozorna dziewczyna, a kondycję ma, że hoho ;-)
Biedronka... sie usmialam no to miałas frajde a mezulo z dziecmi został
Trini zazdroszcze ci tych cwiczonek tyle ze ja nie lubie cwiczen aerobowych tylko takie typu pilates...stretching ewentualnie elementy jogi
no i moj ulubiony rodzaj cwiczen- taniec...narazie sie nie zapowiada zebysmy wyszli gdzies pobrykac ale moze jutro sie uda isc do kina

Trini zazdroszcze ci tych cwiczonek tyle ze ja nie lubie cwiczen aerobowych tylko takie typu pilates...stretching ewentualnie elementy jogi

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A wczoraj byliśmy z mężem na squashu :-) Było super !!! Ale się wymęczyłam.... Za to wygrałam z dwoma facetami 

basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Kasiunka. Mam nadzieje ze bawice sie wysmienicie!!! :-) 

reklama
Witam!!!
Ja szczeże powiem jestem troszkę zapętlona
Z jednej strony nie chce zostawiać z nikim dzieci.Martwię się, że bedą płakały i tęskniły, ale z drugiej narzekam na brak czasu tylko dla siebie i męża. Tak naprawdę to mieliśmy takich chwil niewielę i teraz są już nam okropnie potrzebne.
Ja szczeże powiem jestem troszkę zapętlona

Podziel się: