reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

ech, trini, skad Ty tyle energii bierzesz to ja nie wiem ;-)
U mnie na razie nie zapowiada sie na jakiekolwiek wyjscia :no:

reklama
biedronka mam nadzieję, że szłaś w podskokach :tak: :-D :-D :-D
Ja już zaliczyłam aerobik. Dziś było BPU czyli brzuch, pośladki, uda. Ale nas wymęczyła ta Dagmara. Niby taka niepozorna dziewczyna, a kondycję ma, że hoho ;-)

Biedronka... sie usmialam no to miałas frajde a mezulo z dziecmi został:confused:
Trini zazdroszcze ci tych cwiczonek tyle ze ja nie lubie cwiczen aerobowych tylko takie typu pilates...stretching ewentualnie elementy jogi:tak: no i moj ulubiony rodzaj cwiczen- taniec...narazie sie nie zapowiada zebysmy wyszli gdzies pobrykac ale moze jutro sie uda isc do kina:confused:

Ja wczoraj też poszłam sie troszkę zrelaksować do cudnej włoskiej knajpki zjadłam makaron z brokułami i gorgonzolą, poplotkowałam z siostrą i od razu lepszy humor :-)

trin super spedzacie czas podziwiam meza,po pracy ma jeszcze sile i chcec na taki wysilek:-) Chetnie bym pograla w siate,tenowalam 4 lata,super sport.

A my dzisiaj mamy z Darkiem wychodne- przyjechała mama, żeby zostać z Polą- a my do kina i na jakąś dobrą kolację...:tak::tak::tak:

reklama
Witam!!!
Ja szczeże powiem jestem troszkę zapętlona :-D Z jednej strony nie chce zostawiać z nikim dzieci.Martwię się, że bedą płakały i tęskniły, ale z drugiej narzekam na brak czasu tylko dla siebie i męża. Tak naprawdę to mieliśmy takich chwil niewielę i teraz są już nam okropnie potrzebne.:zawstydzona/y:

Do góry