reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

My w sobote spedzilismy milusny wieczor z W.mala zawiezlismy do mojej mamy,:-)W.byla padniety by gdzies wyjsc,ale i tak bylo fajnie

jejku dzien kobiet jutro pewnie bym zapomniala:-p

milego plotkowania kasiunka
Olenka czekamy na opowiesc jak bylo,dobrze sie baw

reklama
Super dziewczyny !!! Widzę, że coraz częściej gdzieś wychodzimy żeby się rozerwać. I o to chodzi !!!

angie my z mężem nie chodzimy do jakiś tam specjalnych restauracji. Miałam na myśli Sphinksa. Mają dobre jedzonko i bardzo lubię rybki z frytkami jak są zrobione. Mam szczęście bo mój mąż nie patrzy na ceny i zawsze jak mam ochotę to możemy gdzieś pójść.
kasiunka udanego spotkania z przyjaciółką. Na pewno będzie miło.
maxin to fajnie mieliście. Oby więcej takich wyjść, co? A my niedługo też sie spotkamy na kręglach. To już za miesiąc :tak:

no dokladnie jeszcze miesiac TRININLOV;-) oSTATNIO JAK GRALAM W KREGLE PO 13 LATACH PRZERWY MIALAM ZAKWASY NA PALCACH:-D SZCZEGOLNIE KCIOK,BO W SUMIE NIGDY NIE RZUCALM KOLA Z DZURKAMI

ja byłam parę razy na męskim striptizie :zawstydzona/y: i powiem wam ze się rozczarowałam - fajnie było ale jakos tak myślałam, że ... mnie to bardziej ruszy....:-)

ja bylam na mieszanym,ale bylo cienkooooooooo,szczerze mowiac takie rzeczy mnie nie bawia,chyba musialab bym sie niezle upic miec duzo kolezanke kolo siebie io zrobic sobie jaja;-)

głuszek masz racje mnie też ten striptiz wcale nie ruszył wyszedł kolo 3 razy po 5 minut pokręcił dupcią pomacały go laseczki i poszed w .... no ale ogólnie to było średnio te babki co tam były to średnia wieku +45 wiec czułyśmy sie młodziutko:-) poklachałysmy popiłysmy i dziś lekki kac...;-)

A ja byłam na doskonałym striptizie, było to juz dośc dawno temu...ale ubawiłyśmy się nieźle, nawet córka pastora szalała na parkiecie z jednym z wystepujacych kolesiów ;-)...ostatnio na wieczorku panieńskim mojej przyjaciółki...był jeden rozbieranec i bylo całkiem miło...hihihi po tej imprezce, zmajstrowalismy Mańkę ;-)
Za to jutro idziemy z moim Kubą na otwarcie Hard Rock Cafe...dziewczynki zostaja z babcią a my troszki poszalejemy ;-)

ech lepiej nielepiej...ja staram się jednak zawalczyć...nie mam juz 18 tu lat, za soba jedno nieudane małzeństwo, no i Kuba jest własnie takim facetem z którym chciałabym spedzić reszte życia, z ambicjami inteligentny, kocha Manie(mnie podobno też ;-))i jeszcze ma kilka zalet...gdyby nie fakt, że uparty jak baran(i baran zodiakalny)...no trzeba walczyc...łatwo nie jest, czasem mam juz dośc i chce wszystko walnąc w cholerę...ale mimo wszystko go kocham :laugh2:no same kobitki wiecie jak to jest...

reklama
Fajnie macie dziewczyny ze mozecie wyjść gdzies ze swoimi facetami my niestetety jak chcemy wyjsc to tylko osobno bo ktos musi zostac z młodym:-( Albo wychodzimy z modym no ale to nie to samo...

Do góry