reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

u nas tez są imprezki rodzinne ale ja na nie z malą nie chodze bo to wielki stres dla niej gdzie 25typa stanie nad nią i zaczyna do niej dziamgolic. zawsze idzie mąz ja zostaje. Ostatnio mądra ciocia zaprosiła na swoje imieniny i mówi przyniescie NAtalke to se powedruje z rąk do rąk>>>
az mi włosy deba staneły jak to usłyszałam.
wole zostac w domu.

reklama
moja tez sie wścieka bo nie przyzwyczajona do rąk
a jesli chodzi to jak widzi nowe twarze które są blisko to płacze]
dała taki koncert jak ją dziadek wziął na ręce po powrocie z wakacji i podobnie z babcią było.

moja tez tak ma:):) i ja zawsze mowie ze niemoge jej stresowac i nie daje! albo ze jak zacznie plakac maja oddac! a tesciowej teraz nie lubie (wbilam foche) i wogole nawet jej nie chce malej pokazac:):)

MOJA NA NIE MA NIC PRZECIWKO ABY NOSIC JA NA REKACH,UWIELBIA TO,NIEWAZNE KTO,HI,HIH,HI MUSZE JA KONIECZNIE TEGO ODUCZYC,ZA DUZO POBLAZAM

JUZ W SOBOTE DO KRAJU,JUPIII,ODPOCZNE RODZINKA MEZA NA PEWNO BEDZIE CHCIALA SIE MALA NACIESZYC WIEC SIE NIA ZAJMA,JA CHCE ISC DO LEKARZA,DETYSTY,SOLARIUM,FRYZJIERA,ZROBIC TATU,OJ DUZO TEGO ;D

Maxin nowy robisz? ja jeszcze starego nie dokonczylam ale maz obiecal ze na urlopie wezmie mala pojdzie do mojej mamy a ja do fryzjera- jest obok :) i po nowy kolczyk:):):)

Fajnie wam! Ja tez chce nowy tat na łopatce ale nie mam narazie kasiory na takie zachcianki :-[ boszee juz niedługo za semesrt trzeba zabulic...oj trzeba :p

reklama
a lilith gdzie masz dokonczyc swoj i co masz????

ja sie naszukalam bardzo dlugo,chcialam cos fajnego orginalnego,plan byl taki aby koles mi zaprojektowal co chce,ale bedec tak krotko w kraju ciezko bedzie zdazyc,bo ma duzo parcy,wiec wybralam tatu,jeszcze takiego nigdzie nie widzialam wiec moze bede orginalna,hi,hi,hi ;D ;D ;D

Do góry