reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

Maxin, karmię jeszcze na leżaczku, bo mały jeszcze się buja przy siedzeniu, ale krzesełko już czeka u teściów :-)

reklama
Moj to pierdzi buzka najbardziej jak sobie lezy i mu sie nudzi ale czasem przy jedzenu mu sie tez zdaza.

Głuszek a z ciekawosci pytam...co dajesz swojej Marysi do jedzonka...skoro ona jest na cycku i jest alergikiem?

Moja juz nie pierdzi...szkoda tylko patrzy w tv i otwiera buzie jak widzi lyzeczke:(
Ale musze sie pochwalic ze tez ostatnio tak wymachiwala rekami ze wiekszosc zupki mialysmy na sobie :)

dawałam jej jabłko, gruszkę, kaszkę i było ok
Dałam jej ziemniaka z dynią - było ok, marchewka - bylo ok (brak wyypki ale żygała), dałam tez brokuły i było ok
I podałam jej zupkę jarzynową z Hippa (ziemniak, marchew, kalafior, groszek) i dostałą wypypkę - więc albo groszek albo kalafior

Angie a czemu tak pytasz? Alergik też se moze pojesć nie ?hehe Cycek tu nie ma nic do rzeczy. Marysia nie przybywała na wadze i ma anemię wiec tzreba jej doładowac akumulatorków;-)

Głuszek no to super, ze mała toleruje wszystko i ładnie je. Napisałam własnie, ze z ciekawosci pytam bo myslałam moze, ze jakies specjalne jedzonka dla alergikow np. czy moze dajesz tylko te bio i co ogolnie moze juz jesc...No bo wiesz ja tam sie nie znam wiec spoko nie nerwuj sie na mnie;-)

reklama
Ale Zazdroszcze!!!!!!!
Moj Na Widok Lyzeczki Tak Lyzeczki Tak Zacisnie Buzie Ze Hoo I Sie Odwraca
A Jak Jestem Upierdliwa To Sie Wyprowadza Z Fotelika Buuuu

Do góry