U
użytkowniczka 212
Gość
hahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłaniaMocne
Ale oczywiście ze zdjęciem?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłaniaMocne
Ale oczywiście ze zdjęciem?![]()
Faktycznie 1 rzeczA tak na poważnie, to chyba jego poczucie humoru - to jest człowiek który mnie zrozumie nawet gdy zabłądzęNo i otwartość oraz mówienie wprost
![]()
Zawsze mogłabyś zrobić zdjęcie bez jego zgody na śpiochahahaha no nie wiem, biorąc pod uwagę, ze mój Stary nie uważa robienia sobie zdjęć nago ani ich wysyłania![]()
Właśnie miała być jednaFaktycznie 1 rzecz![]()
bo popcultura kłamie, tak samo jak mężczyźniapropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
To jaka jest między Wami różnica wieku, że tak dokładnie to wszystko pamiętasz?U moich podobno problemów z zajściem nie było, jedno z mojego rodzeństwa nie było planowane (heheszki, bo bliźniaki)za to mama w obu ciążach miała problemy ze skracającą się szyjką. Z bliźniakami dostała krwawienia w 3mc i pamiętam jak mi tata tłumaczył, że mama może wrócić smutna ze szpitala. Wróciła nadal w ciąży, ale przez bite 4 miesiące leżała w łóżku, a równo 2 miesiące przed terminem odeszły jej wody. Pozniej przez te 2 miesiące wisiała wiecznie z laktatorem, bliźniaki w szpitalu, lekarze generalnie mega lotni, bo powiedzieli rodzicom, że brat nie ma szans na przeżycie. Żyją oboje, brat wielki jak brzoza, a głupi jak... no
w każdym razie lekko nie bylo
![]()
Ale obiektywnie był mały czy czegoś innego się spodziewałaś?apropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
Moja myśl, jak pierwszy raz dotknęłam trzona, i on się podniósł , to było takie " o kurde jak on się tam zmieści" Kurdę, może przełożymy seks na następną randkęapropo trzonów... sorry, ale wypiłam już drinato wiecie, że jak pierwszy raz w życiu dotknęłam trzona to moja myśl była "taki mały??" xD potem byłam 3 lata z tym chłopakiem
![]()
Bo wynik zależy od metodologii badańbo popcultura kłamie, tak samo jak mężczyźni![]()