ann03
Fanka BB :)
TakDziewczyny czy zdarza się Wam po orgaźmie płakać? Czasem po takim mega dobrym seksie ja zaczynam płakać sama nie wiem czemu. I zastanawiam się czy to normalne czy to ze mną jest coś nie tak![]()
..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
TakDziewczyny czy zdarza się Wam po orgaźmie płakać? Czasem po takim mega dobrym seksie ja zaczynam płakać sama nie wiem czemu. I zastanawiam się czy to normalne czy to ze mną jest coś nie tak![]()
ja nikogo nie traktowałam jakoś surowo. Mówiłam to co uważam. Jakbym była w takiej sytaucji, to też nie chciałabym żadnego mydlenia oczu, tylko czyste fakty.Dziewczyny ja myślę, że nie powinnyśmy oceniać tu koleżanki zbyt surowo. Mówimy o mega wielkich emocjach związanych z upragnioną ciążą. Ktoś potrafi w takiej sytuacji myśleć spokojnie i racjonalnie, a ktoś inny chce wierzyć, że będzie dobrze, bo wie, że serce pęknie na tysiąc kawałków, jak znowu będzie dupa. I ja wiem, że Wy chcecie dobrze i że wasza wiedza jest na wagę złota, i że 997 podejmuje wielkie ryzyko, ale czasem ciężko jest być racjonalną, gdy emocje szaleją. Zobaczyć te 2 kreski to takie szczęście, a potem kiedy okazuje się, że coś idzie nie tak, to tak jakby wygrać coś od losu i za chwilę dostać w twarz i stracić więcej niż można sobie wyobrazić. Wiele z Anas zna to uczucie997 była tu długo i zawsze była mega pozytywną osobą. Chcę tylko napisać, że przeżywam to wszystko razem z nią i smutno mi bardzo, że odeszła
![]()
ale przecież tu była tylko rozmowa, że lekarz nie mógł widzieć pęcherzyka ciążowego przy becie 150. Bo nie mógł i koniec kropka. Nikt surowo nikogo nie oceniał, a że nie gratulowałam i nie pisałam, że wszystko będzie dobrze to hejt?Dziewczyny ja myślę, że nie powinnyśmy oceniać tu koleżanki zbyt surowo. Mówimy o mega wielkich emocjach związanych z upragnioną ciążą. Ktoś potrafi w takiej sytuacji myśleć spokojnie i racjonalnie, a ktoś inny chce wierzyć, że będzie dobrze, bo wie, że serce pęknie na tysiąc kawałków, jak znowu będzie dupa. I ja wiem, że Wy chcecie dobrze i że wasza wiedza jest na wagę złota, i że 997 podejmuje wielkie ryzyko, ale czasem ciężko jest być racjonalną, gdy emocje szaleją. Zobaczyć te 2 kreski to takie szczęście, a potem kiedy okazuje się, że coś idzie nie tak, to tak jakby wygrać coś od losu i za chwilę dostać w twarz i stracić więcej niż można sobie wyobrazić. Wiele z Anas zna to uczucie997 była tu długo i zawsze była mega pozytywną osobą. Chcę tylko napisać, że przeżywam to wszystko razem z nią i smutno mi bardzo, że odeszła
![]()
A co to znaczy?Może zostaniesz tu z nami? Zapiszesz się na testowanie? Pogadamy trochę?
Ostatnio któraś dziewczyna polecała na YouTube afirmacje-medytacje na ciążę. Spróbuj może tego?U mnie pierwszy dzień cyklu. Jutro zaczynam stymulację pod ivf. Racjonalnie i bez wielkich nadziei, choć jak już @ przyszła to zobaczyłam się oczami wyobraźni w gabinecie jak dr mi na monitoringu mówi, że nic z tego nie będzie. I założę się, że będzie wielki płacz.
Dla mnie to ostatnia szansa.
Jakieś pomysły jak wdrożyć pozytywne myślenie?![]()
Tylko racjonalizacja i zabijanie czasu na mnie działają w sytuacjach stresowychU mnie pierwszy dzień cyklu. Jutro zaczynam stymulację pod ivf. Racjonalnie i bez wielkich nadziei, choć jak już @ przyszła to zobaczyłam się oczami wyobraźni w gabinecie jak dr mi na monitoringu mówi, że nic z tego nie będzie. I założę się, że będzie wielki płacz.
Dla mnie to ostatnia szansa.
Jakieś pomysły jak wdrożyć pozytywne myślenie?![]()
Zerknij na pierwszą stronę. W tym wątku zapisujemy się na testowanie, rozmawiamy ze sobą zarówno na poważne tematy jak i o pierdołach, wspieramy siebieA co to znaczy?
Ale bardzo chętnie...
Okej na pewno zerkne jutro co i jakZerknij na pierwszą stronę. W tym wątku zapisujemy się na testowanie, rozmawiamy ze sobą zarówno na poważne tematy jak i o pierdołach, wspieramy siebie![]()