Charlotte9
Fanka BB :)
Rany.. ja znowu mam opryszczkę
Myślicie ze opryszczka albo Heviran mogą przeszkodzić w implantacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Proszę bardzoCześć! Dziękuję którejś dziewczynie za polecenie strony lastminuter.plJakoś lepiej się szukało niż na wakacje.pl, bo tam jakoś czułam się zagubiona :/
Właśnie zrobiłam wstępną rezerwację do Bułgarii! Muszę pogadać z małżem jak wróci i jak się zdecydujemy, to wpłacamy zaliczkę <3
![]()
Cześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?Część, jestem mamą niespełna 5latki. Jak banalnie było zajść w pierwsza ciążę i bez kłopotów, tak teraz jestem po dwóch poronieniach w pierwszych tyg ciąży :/ do ostatniego doszło 01.05 i stwierdziliśmy z panią doktor, że to czas na badania. Będzie to mój pierwszy cykl wspomagany duohastonem. Jeśli już się uda i zobaczę 2 kreski, będę musiała brać zastrzyki przeciwzakrzepowe ze względu na mutacje homozygotyczną genu MTHFR C677T oraz matacja 675 w genie PAI-1. Owulacja 17.06.
Słoneczny czy Złote?Cześć! Dziękuję którejś dziewczynie za polecenie strony lastminuter.plJakoś lepiej się szukało niż na wakacje.pl, bo tam jakoś czułam się zagubiona :/
Właśnie zrobiłam wstępną rezerwację do Bułgarii! Muszę pogadać z małżem jak wróci i jak się zdecydujemy, to wpłacamy zaliczkę <3
![]()
Niestety progesteron za szybko zaczyna u mnie spadać. Testować będę się 25.06 więc proszę zapisaćCześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?
Jeśli masz ochotę zostać z nami wpisz się na testowanie i odzywaj się od czasu do czasu![]()
Odnośnie starań, to nigdy nie zapobieganlliśmy ciąży, ale przez pierwsze 1.5 roku od porodu mąż pracował zagranicą, a jego zjazdy nie pokrywały się z dniami płodnymi.Cześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?
Jeśli masz ochotę zostać z nami wpisz się na testowanie i odzywaj się od czasu do czasu![]()