Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim zdaniem przed stymulacją powinna być drożność.Powiedzcie mi czy to ma sens, że lekarz stwierdził że narazie stymulacja bez sensu bez drożności skoro to dopiero 2 cykl?bo już różne opinie słyszę i głupieje
![]()
Sono-hsg to nie takie "zwykle" badanie. To już wyższa medycynaWłaśnie zaczęłam szukać i niby jest za 800 ale teraz to już zgłupiałam czy zwykle sono HSG wystarczy. Czy lepsze to z pianką. Czy próbować w szpitalu zwykłego HSG![]()
Sto lat i spełnienia marzeńWitam się o rok starszaJeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
Nie w tym kontekście zwykleSono-hsg to nie takie "zwykle" badanie. To już wyższa medycynaz pianką słyszałam, że mała różnica i to tylko taki bajer dodatkowy (może źle slyszalam). Ja nie pomogę, bo szpitala nawet nie rozważałam. Robilam prywatnie u swojej zaufanej gin.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i uśmiechu na twarzyWitam się o rok starszaJeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
Jako expertMój chłop dziś stwierdził że może się zapisać do staraczek bo widzi chujocienie na testach![]()
wybacz, chujocieniJako expert?
Może być Expert ds. cieni![]()
Hej ja miałam 7 czerwca w szpitalu na NFZ, ogólnie badanie nieprzyjemne, ale idzie wytrzymać. Podawanie kontrastu najgorzej boli, ale po chwili ustępuje.A czy robiła któraś z Was HSG na NFZ? Podobno tam jest robione na RTG i jest lepsze niż SONO-HSG.