reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A jak tak z innej beczki mam pytanie. Czy któraś z Was ma tak, że jak już przyjdzie okres to zastanawiacie się czy nie dać sobie spokoju z tymi staraniami ? Ja właśnie mam mieszane myśli znowu. A potem jak przychodzi czas płodny to znowu wielkie parcie 🙈
mi sie to nie zdarza, bywaja ciezkie momenty, nadzieja czasem ucieka, ale chec posiadania dziecka pozostaje zawsze

A jak tak z innej beczki mam pytanie. Czy któraś z Was ma tak, że jak już przyjdzie okres to zastanawiacie się czy nie dać sobie spokoju z tymi staraniami ? Ja właśnie mam mieszane myśli znowu. A potem jak przychodzi czas płodny to znowu wielkie parcie 🙈
Mam tak od kilku ostatnich cykli, aczkolwiek jestem już Mamą 3 dzieci więc po 2 latach starań takie myśli u mnie są naturalne.

reklama
Chyba coś ze mną jest nie tak....
mysle, ze w tej kwestii nie ma podejscia ‚poprawnego’ i ‚niepoprawnego’, kazde jest normalne i wazne i zalezy po prostu od czlowieka. Nie powinnas porownywac sie z innymi, to co czujesz jest adekwatne do Twojego stanu i jest ok.
W sumie teraz uwazam, ze bezsensowna byla ta moja odpowiedz pierwsza, moglam przewidziec tok rozmowy i zaczac od tego co napisalam teraz, sorki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry