ann03
Fanka BB :)
Teoretycznie tak. Miałam robione wszystkie hormony. Badania krwi - hematolog. Biopsja endometrium. Wszystko w normie. Jeszcze czeka mnie wizyta u genetyka. Może tam coś nie taka jesteście pod opieką jakiejś kliniki niepłodności?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teoretycznie tak. Miałam robione wszystkie hormony. Badania krwi - hematolog. Biopsja endometrium. Wszystko w normie. Jeszcze czeka mnie wizyta u genetyka. Może tam coś nie taka jesteście pod opieką jakiejś kliniki niepłodności?
Jest możliwy, miałam tak w tym cyklu, zarówno z objawami fizycznymi, jak i psychicznymiCzy PMS 3dpo jest możliwy? Dosłownie od rana mam napady agresji o byle goowno![]()
u Was są piękne % ruchu postępowegoJej, to ja też poproszę o wsparcie w odczycie![]()
Oo to dajesz nadziejęu mnie też PCOS i IO i też problemy z owulacjami. Więc zaczęłam brać metmorfine i dopiero jak weszłam na dużą dawkę to zaczęło się wszystko ładnie naprawiać, do tego dieta z niskim IG i w końcu po 9 msc od początku leczenia metmorfina udało się zajść w ciążę. Dużą dawkę bierzesz? Nie wiem czy to dobre życzenie ale życzę żeby się okazało że jajowód jest lekko przytkany i to były efekty niepowodzeń i po drożności szybko uda się zajść w ciaze![]()
Dziękujęu Was są piękne % ruchu postępowegote średnie wartości są lekko poniżej normy tylko, ale większość badań w ogóle nie zawiera tych parametrów. Macie też naprawdę super koncentrację i bardzo ładna morfologie
![]()
Mój mąż jak proszę go o zrobienie czegoś w domu poraz któryś z kolei , czego nie lubi robić w domu, to mi odpowiada: " jeszcze nie minęło pół roku, żeby się tak ostentacyjnie przypominać"na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie maa mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych![]()
nie, nie, NIE! Niepłodność to choroba pary, nie jednostki. Wcale niewiadomo czy inna kobieta mogłaby urodzić Twojemu partnerowi dziecko bez problemu, ani że mnie by bez problemu zapłodnił ktoś z dobrym nasieniemDziękuję
Czyli zepsucie leży po mojej stronie.
Jakie mam wyrzyty, że nie mogę dać mojemu mężowi dziecka.
Jakie to jest okrutne. Czasami myślę, że gdyby nie był ze mną, to juz by mógł spełnić swoje marzenie bycia tatą...
Czy jeśli byłoby po stronie męża, chciałabyś by miał takie myśli jak Ty teraz?Dziękuję
Czyli zepsucie leży po mojej stronie.
Jakie mam wyrzyty, że nie mogę dać mojemu mężowi dziecka.
Jakie to jest okrutne. Czasami myślę, że gdyby nie był ze mną, to juz by mógł spełnić swoje marzenie bycia tatą...