U
użytkowniczka 212
Gość
teraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dnipsychika ze stali
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dnipsychika ze stali
te dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze latateraz to jestem harda. Zobaczymy za kilka dni
Kurde no ten czas po owulacji to jest najgorszy. Ja zawsze robię sobie listę rzeczy do zrobienia i wymyślam takie pierdoły, byle tylko wiedzieć co ze sobą zrobićte dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata![]()
Nie wiem czy to przetrwamy, ale po wczorajszym bobie, dzisiaj wlatuje fasolka na obiad w towarzystwie młodych ziemniaczków![]()
Ty to tylko o jednym
A mi się zachciało "chamskiego" męskiego jedzenia. Robię gulasz ziemniak, cukinia, papryka, pieczarka, cebula, sos pomidorowy, kiełba, boczek, ziemniaczkiNie wiem czy to przetrwamy, ale po wczorajszym bobie, dzisiaj wlatuje fasolka na obiad w towarzystwie młodych ziemniaczków![]()
Ja jestem podminowana tymi dniami do 7 dni po, najbardziej nie lubię tego czekania.te dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata![]()
no to ja żyje normalnie, nie planuje dodtkowych zajęć Po prostu Przychodzą mi do głowy myśli, że bym siknęła i tyleKurde no ten czas po owulacji to jest najgorszy. Ja zawsze robię sobie listę rzeczy do zrobienia i wymyślam takie pierdoły, byle tylko wiedzieć co ze sobą zrobić![]()
ja jeszcze przed owu a już mi się dłużyte dni po owu tak się dłużą, staram się jakieś zajęcia sobie znajdować, ale to i tak gdzieś z tyłu głowy zawsze lata![]()
noo ja to jestem tak niecierpliwa i przez to jeszcze bardziej mi się dłuży pewnie xd trzeba jakieś mocno zajmujące umysł działania powymyślaćJa jestem podminowana tymi dniami do 7 dni po, najbardziej nie lubię tego czekania.