królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja oglądam wyprawa na trójkąt bermudzki i zjadam kręciołki cheetosyTrzonowanie było,teraz oglądam serial,pierwszy raz od nie wiem kiedy
Również pracuje po 12-13 hale u mnie to pracoholizm
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja oglądam wyprawa na trójkąt bermudzki i zjadam kręciołki cheetosyTrzonowanie było,teraz oglądam serial,pierwszy raz od nie wiem kiedy
Również pracuje po 12-13 hale u mnie to pracoholizm
![]()
A co w ogóle szykujesz? Tylko ciasto czy też jakąś kolację?o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretkaja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy
![]()
Te ciasto na chałkę rozkładasz na blaszce jak na drożdżówkę na to truskawy i sypiesz kruszonkąSuper! Muszę kiedyś przetestować, bo czasami piekę chałkę z kruszonką, ale taką zwykłą zaplataną![]()
Ja dzisiaj jakJa oglądam wyprawa na trójkąt bermudzki i zjadam kręciołki cheetosyi kawałek bagietki z masłem
![]()
i jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?Ja sie bawie nowym telefonem, który mi dziś przyszedł
A poza tym byliśmy u znajomych, którzy mają półroczne dziecko i trochę pobujałam <3
Mały taki słodki, ciągle się śmiał i był taki radosny![]()
Jest dobre ciacho:o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretkaja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy
![]()
mój mąż jest łysy, a brodę ma brązowo-blond-rudo-siwą, więc rozumiem strach Twojego męża![]()
ej ja też dziś żre. Bułki, rosół, znów bułki, makaron z sosem z torebki. No idelany dzień...Ja dzisiaj jakcały dzień
Zjadłam właśnie zupkę chińska z bułeczka![]()
bardzo dobrzei jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?
Ja byłam u Siostry i jej bąbli - Mała ma 10 miesięcy, a Mały ma 2 latkamoja Siostra wykończona, dziś znów jej łzy ocierałam
domyślam się, że jej ciężko, jeszcze się gryzie z naszą mamą bo jest jej kalką 100% i żadna nie odpuści
ale dla mnie te dzieci takie cudowne
kocham je
a dziś nawet Mały na moje miłosne wyznanie odpowiedział „kocham ciebie tez kasiu ja” miałam wzrusz
![]()
Rude włosy są takie piękne, jeszcze w połączeniu z jasna karnacja i piegamiA ja jako ruda mama rudych dzieci nie rozumiem. Chociaż się bardzo staram to nie rozumiem kompletnie tego strachu przed rudym dzieckiem