Kejcik
Fanka BB :)
to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretnyale, że farbą?ja jak zaczynałam eksperymentować to bibułą i szamponetkami, bo to jednak zmywalna sprawa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretnyale, że farbą?ja jak zaczynałam eksperymentować to bibułą i szamponetkami, bo to jednak zmywalna sprawa
![]()
BIBUŁAto tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretny![]()
Moje tez dostały zgodęto ja przeżyłam szok w ostatni weekend jak zobaczyłam chrześnicę męża (12lat) z włosami ufarbowanymi na czerwono rudy kolor, a jeszcze większy, kiedy przyjaciel oznajmił, ze jego córka (11!!lat) również na wakacje dostała zgodę i ufarbowała włosy na jakiś taki burgund… kurde, ja wszystko rozumiem ale nie pozwoliłabym swojemu dziecku w tak młodym wieku na farbowaniepóźniej ok ale nie takim młodym
Ja tak zrobiłam, miałam 17 lat i później ten kolor nie zszedł do końca. Miałam tak brzydkie włosy, że musiałam zafarbować.to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretny![]()
A ja pozwolenie od mamy dostałam na farbowanie właśnie na burgund na bal 8 klas....i nareszcie pozbyłam się mojego mysiego blondu na zawsze bezpowrotnie ufffJa tak zrobiłam, miałam 17 lat i później ten kolor nie zszedł do końca. Miałam tak brzydkie włosy, że musiałam zafarbować.
dołączam sięEh kocham Edzia![]()
Myślę tak samo, ale jednak trzeba się mieć na baczności.Moje tez dostały zgodęwszystko przed Tobą. Pamiętaj najczęściej "ja zawsze" "ja nigdy".... będąc w konkretnej sytuacji może się okazac zmienne
.
Na wakacje dziewczynki chcą sobie eksperymentować dziwicie się? Jak z tv, insta, tik toków i innych badziewów wszędzie "wystają" idealnie szczupłe, wymalowane i odwalone laski.
Ja za to uslyszałam "ja nigdy nie pozwoliłabym dziecku w tak krótkiej sukience iść na zakończenie roku i do tego makijaż (nie tapeta glamour)" gdzie mojej córki robienie makeupu to pasja i jest o wiele lepsza w tym ode mnie, tak samo w znajomości kosmetyków. W tej chwili ona określa siebie, szuka własnego ja, i ja nie widzę w tym nic złego, nie zamierzam jej ograniczać, bo nic zlego innym przez to się nie dzieje, że 13 latka o siebie dba i szuka siebie, bo w jej wieku też zaczynałam z tym przygodęi śmieszy.... mnie niesłychanie gdy ktoś gada o tym tak jakby to było jakieś przestępstwo, jakaś szkoda społeczna.... a sama maluje paznokcie dziecku 5 - letniemu no hello !!!
Poza tym dziewczyny, te 13 letnie dziewczynki dziś są mentalnie o 2 lata starsze niestety.