Kejcik
Fanka BB :)
to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretnyale, że farbą?ja jak zaczynałam eksperymentować to bibułą i szamponetkami, bo to jednak zmywalna sprawa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretnyale, że farbą?ja jak zaczynałam eksperymentować to bibułą i szamponetkami, bo to jednak zmywalna sprawa
![]()
BIBUŁAto tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretny![]()
Moje tez dostały zgodęto ja przeżyłam szok w ostatni weekend jak zobaczyłam chrześnicę męża (12lat) z włosami ufarbowanymi na czerwono rudy kolor, a jeszcze większy, kiedy przyjaciel oznajmił, ze jego córka (11!!lat) również na wakacje dostała zgodę i ufarbowała włosy na jakiś taki burgund… kurde, ja wszystko rozumiem ale nie pozwoliłabym swojemu dziecku w tak młodym wieku na farbowaniepóźniej ok ale nie takim młodym
Ja tak zrobiłam, miałam 17 lat i później ten kolor nie zszedł do końca. Miałam tak brzydkie włosy, że musiałam zafarbować.to tez chyba jakaś szamponetka, na pewno nie bibuła ani tez nie farba ale jednak efekt konkretny![]()
A ja pozwolenie od mamy dostałam na farbowanie właśnie na burgund na bal 8 klas....i nareszcie pozbyłam się mojego mysiego blondu na zawsze bezpowrotnie ufffJa tak zrobiłam, miałam 17 lat i później ten kolor nie zszedł do końca. Miałam tak brzydkie włosy, że musiałam zafarbować.
dołączam sięEh kocham Edzia![]()
Myślę tak samo, ale jednak trzeba się mieć na baczności.Moje tez dostały zgodęwszystko przed Tobą. Pamiętaj najczęściej "ja zawsze" "ja nigdy".... będąc w konkretnej sytuacji może się okazac zmienne
.
Na wakacje dziewczynki chcą sobie eksperymentować dziwicie się? Jak z tv, insta, tik toków i innych badziewów wszędzie "wystają" idealnie szczupłe, wymalowane i odwalone laski.
Ja za to uslyszałam "ja nigdy nie pozwoliłabym dziecku w tak krótkiej sukience iść na zakończenie roku i do tego makijaż (nie tapeta glamour)" gdzie mojej córki robienie makeupu to pasja i jest o wiele lepsza w tym ode mnie, tak samo w znajomości kosmetyków. W tej chwili ona określa siebie, szuka własnego ja, i ja nie widzę w tym nic złego, nie zamierzam jej ograniczać, bo nic zlego innym przez to się nie dzieje, że 13 latka o siebie dba i szuka siebie, bo w jej wieku też zaczynałam z tym przygodęi śmieszy.... mnie niesłychanie gdy ktoś gada o tym tak jakby to było jakieś przestępstwo, jakaś szkoda społeczna.... a sama maluje paznokcie dziecku 5 - letniemu no hello !!!
Poza tym dziewczyny, te 13 letnie dziewczynki dziś są mentalnie o 2 lata starsze niestety.