reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Okej rozwiązałam jakąś dyskusje na temat fotelika? Przecież nie napisałam w ogóle, że kupie cokolwiek używane ;D

Fotelik tak jak napisałam ten do 3 miesięcy nie jest mi potrzebny bo użyłabym go w tym okresie może 5 razy. Nie kupiłabym używanego od obcej mi osoby. Ja nie mieszkam w dużym mieście i mimo, że mam prawo jazdy nie jeżdżę samochodem. Mój pracuje za granicą i jeździ samochodem do pracy, wolne ma tylko weekendy i myślę, że jakbyśmy już odwiedzali wspólnie rodzinę to raczej piechotką z wózkiem. Co innego ten do 13kg.

Kaana a jaki to fotelik do 3 miesiąca? Mój spory od urodzenia (4200) syn w pierwszym maxi cosi jeździł do 8 miesiąca. Potem mu głowa zaczęła wystawać :)

No nie wiem, ja się na tym nie znam bo to moje pierwsze dziecko ;) Dlatego jestem na forum. Ale moja kosmetyczka jest w ciąży w 6 miesiącu i wczoraj pokazywała mi jaki kupiła wózek i fotelik. Z ciekawości zapytałam ile kosztował i do, którego miesiąca jej posłuży to tak mi powiedziała właśnie

Dziewczyny ja już standardowo proszę o kciuki, na 13 mam wizytę, dziś już mi pan doktor założy kartę ciąży :):)

Do zobaczenia za godzinkę, mam nadzieję, że wrócę z dobrymi wieściami. Dzisiaj mój nie mąż idzie ze mną, żeby podejrzeć naszego Szkraba.

reklama
Do góry