reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Pospalam sobie.
Moja przyjaciółka też jest w ciąży. Po trzech latach starań :D Jest dwa miesiące wyżej.

Macie racje że powypadkowy fotelik to badziew, ale szczerze te pierwsze foteliki ludzie sprzedają bo dzieci wyrosly. My mieliśmy kilka uzywanych bo w NL za grosze je można kupić. Ten britax kupiliśmy od ludzi w pl i przy montowaniu do naszego auta widać było, że to uczciwi ludzie, nie sprzedaliby po wypadku. Wierzę im.
Pościel dla dziecka: Moja Zola śpi w spiworku, wcześniej pod kocykiem. Ma tylko prześcieradło. Żadnej poduszki, żadnej kołdry. Śpi w łóżeczku standardowym (120x60 chyba) i jeszcze ze trzy takie Kruszyny by się w nim zmieściły więc dopóki sama nie będzie chciała z niego wychodzić to nie zmienimy.

Mam problem. Od jakiegos czasu moje dlonie zrobily sie bardzo suche, nic nie pomagalo. Teraz po kazdym myciu pieka i sa przez caly czas czerwone... Czy to moze byc jakas alergia? Nie wykluczam u siebie bo odkad jestem w ciazy mam uczulenie na dezodoranty.

Kaana nie ma fotelików do 3 miesiąca. Pierwszy wystarczy na około rok czasu. Jeśli w tym czasie nie planujesz jeździć autem to spoko w innym wypadku będzie potrzebny. Jeszcze jedno sprawdz czy szpital nie sprawdza przy wypisie fotelika bo możecie mieć problem. Coraz więcej szpitali to robi.

Dziewczyny jak sobie radzić z takimi oknami. Wynajmujemy, są tu stare okna, nie zamykają się do końca. W łazience wychodzi pleśń.

Załączniki

• 1448453375415.jpg
    1448453375415.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
Jeszcze musimy tu wytrzymać około 2 miesiące i się wprowadzamy.

Załączniki

• 1448453406339.jpg
    1448453406339.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 46
Lilla tylko to cały czas tak się robi. Ostatnio musieliśmy wyrzucić z łazienki rolete bo cała w grzybie. Masakra.

Będziemy się wyprowadzać bo wkoncu matka mojego partnera zmieniła zdanie i będziemy robić na szybko mieszkanie na poddaszu. wcześniej mnie nie akceptowala bo się Rozwodze i mam 3 letnia córkę z małżeństwa.

reklama
Mam wózek camarelo 3w1 i z tego fotelika Adaś korzysta, ale już wyrasta i musimy kupić większy.

Hihi, to mój waży 11kg i ma 9 miesięcy :-D Też zkawsze był duży. Ubranka nosi na 86.

Co do dzieci, to ja mamy poznałam w ciąży i po porodzie. Niedawno kupiliśmy mieszkanie i tutaj poznałyście się z mamami i spotykamy się raz w tygodniu. Z poprzedniego forum poznałam fajne dziewczyny, jedna mieszka obok nas i też się spotykamy. I ma syna z tego samego dnia co mój :) No i Pawła siostra i bart cioteczny będą mieć dzieci w przyszłym roku. Także Adaś ma dużo kontaktu z dziećmi i dobrze, bo dzieciom tak lepiej i ja mam z kim pogadać.

Do góry