reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Noo ;) Wiem, że dobra ale ja kupiłam tyle żeby starczyło na trzy porcje ;p. Nie wiedziałam, że tak się dopadnę. Ale już po obiedzie oddałam kawałek ryby za kapustę mojego więc jestem szczęśliwa i odpoczywam ;)

Oooo ryba z kapustą, aż się zaśliniłam :)

U mnie na razie szybka zupa krem z cukinii. Ale mąż mnie zabiera na kolację imieninową, mam tylko nadzieję, że mają duże porcje ; p

Franca to wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Mam nadzieję, że świętujecie właśnie Twoje ;) Udanej kolacji ;)
U mnie w lodówce leżą rzeczy na które śliniłam się wczoraj i nie wiem czy je zjem ;p
Nie no jagody z jogurtem i cukrem na kolacje pochłone raczej ;D

Dziękuję Wam Dziewczyny za te wcale przeze mnie nie wymuszone życzenia ;)

Lilly owszem Katarzyna
Kaana chyba zrobię Ci włam do lodówki :p

Proszę nie rób tego ;D
Dziewczyny, a myślałyście już w co się na święta ubierzecie? ;)
Ja oglądam właśnie sukienki ale ciążowe mi się w ogóle nie podobają..

Ble ja dalej na nic smaka nie mam :what:
Ja ubieram byle co, święta to dla mnie ciężki okres nie wiem jak dam radę zwłaszcza w ciąży. chętnie bym się zaszyła w łóżku.'
A ciuchy nadal na mnie dobre są

Franca udanej kolacji:)

Ostatnia edycja:
reklama
Franca najlepsze zyczenia! :) ja mam siostre Kasie :D
zrobilyscie mi smaka na kapuste kiszona :)
mdlosci nadal mnie mecza, dzisiaj rezygnuje z gotowania, bo te zapachy by mnie wykonczyly :no:

Poki co brzuch wieczorami mam lekko wzdety, wiec na Swieta zaloze jakas rozciagliwa elegancka kiecke - na pewno nic nowego kupiwac nie bede... Za to mam dylemat w co corke ubrac :-)

Do góry