Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny my teraz musimy dostarczyć wielu różnych produktów do organizmu. Należy jeść wiele różnych rzeczy. Jedzcie bo przy karmieniu piersią dieta jest mega restrykcyjna
Dziewczyny a co myslicie na temat spania na lewej stronie w ciazy. Siostra mi wmawia ze tak powinnam bo zdrowiej a ja nie umiem. Zawsze mnie cos boli jak sie na lewy bok poloze. Najczesciej spie na plecach. Wiem ze pozniej nie powinnam..
Fiolka ja też uważałam że obale mit o diecie matki karmiącej, ale z doświadczenia wiem że dzieci reagują nie zawsze dobrze na produkty które matki jedzą. Dziewczyny same zweryfikuja nasze poglady. Oby więcej było bezproblemowych dzieci niż płacących ból nocy z bólu brzuszka bo mama zjadla coś wiatropednego
Happy, ja tam śpię, jak mi wygodnie ;-) a potem to będę pewnie jak w poprzedniej ciąży- spała, jak dziecku wygodnie, w praktyce było tak, że jak ułożyłam się w pozycji, gdzie małej w brzuszku coś nie grało, zaraz szaleńczo kopała i wyjścia nie miałam
Lilla mój syn płakał ciągle czy jadłam czy nie jadłam, czy dostawał pierś czy próbowałam mm'
Teraz myślę że to po prostu był niedojrzały układ trawienny albo coś jeszcze innego małe dzieci dobrze wiemy płaczą z miliona powodów Tak czy inaczej płaczek został a ja przynajmniej nie padłam z głodu
Miał ktoś może wiaderko do kąpieli dziecka? Myślę aby kupić tym razem