reklama
rysia420
Fanka BB :)
Ja ogólnie strasznie senna jestem i mam potworne bóle głowy. No i smaki się zaczynają, na słodkie przeważnie 
A u Was?
Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka
A u Was?
Fiolka_130
Witajcie dziewczyny
Ja myślałam że mdłości przeszły Ale niestety dziś znów zaliczyłam wc :/ A smaka nie mam dosłownie na nic
Ja myślałam że mdłości przeszły Ale niestety dziś znów zaliczyłam wc :/ A smaka nie mam dosłownie na nic
Witajcie dziewczyny świeżo stestowane 
Ja niby nie mam mdłości ale taki jakiś niesmak, że chęci do jedzenia też nie mam. Denerwuje mnie zapach jedzenia, lodówki, smażenia itp. Najchętniej jadłabym kanapki z żółtym serem
w poprzedniej ciąży bardzo mi było niedobrze ale ani razu nie wymiotowałam. Teraz czuję się całkiem inaczej. Nie mam siły na nic, w mieszkaniu piętrzy się bałagan, a ja najlepiej bym leżała. Z dzieckiem też nie bardzo mam siłę się bawić no ale się ogarniam bo co on winny. Nie jestem tak bardzo senna jak w pierwszej ciąży, wręcz trudno mi w dzień zasnąć ale coś mnie trzyma na kanapie (albo ciąża, albo zwykły leń ;-)). Więc w sumie nie mogę narzekać, bo niektóre z Was mają gorzej, ale jakoś tak mi nie za bardzo. Także liczę, za miesiąc będzie już lepiej 
A tak w ogóle to strasznie mi brzuch wywaliło! Jestem generalnie osobą o drobnej budowie ciała, a brzuch mam taki jak w czwartym miesiącu pierwszej ciąży. Jeszcze nikt poza rodzicami i teściami nie wie o ciąży ale mam wrażenie, że niedługo nie będę musiała nikomu mówić - po prostu każdy gołym okiem zauważy
Ja niby nie mam mdłości ale taki jakiś niesmak, że chęci do jedzenia też nie mam. Denerwuje mnie zapach jedzenia, lodówki, smażenia itp. Najchętniej jadłabym kanapki z żółtym serem
A tak w ogóle to strasznie mi brzuch wywaliło! Jestem generalnie osobą o drobnej budowie ciała, a brzuch mam taki jak w czwartym miesiącu pierwszej ciąży. Jeszcze nikt poza rodzicami i teściami nie wie o ciąży ale mam wrażenie, że niedługo nie będę musiała nikomu mówić - po prostu każdy gołym okiem zauważy

rysia420
Wzdęty brzuch to chyba normalne w tym okresie ciąży
ja też jestem napompowana strasznie 
Ja mam już córeczkę Kornelie, we wrześniu skończyła 3 latka. Ja mam 25.
Straciłam fasolke w lipcu i miałam zabieg. Teraz 3 miesiące się staraliśmy. Ja zrobiłam test 2 dni temu ale wyszedł negatywny. Wczoraj powtórzyłam test bo cały dzień było mi nie Dobrze i czułam mrowienie w piersiach.
Straciłam fasolke w lipcu i miałam zabieg. Teraz 3 miesiące się staraliśmy. Ja zrobiłam test 2 dni temu ale wyszedł negatywny. Wczoraj powtórzyłam test bo cały dzień było mi nie Dobrze i czułam mrowienie w piersiach.
Hej dziewczyny! Mnie rowniez mozecie dopisac. Mam 36 lat, to bedzie moje pierwsze dziecko. O ciazy dowiedzialam sie w 11 dniu po zaplodnieniu (beta 65,2, tydzien pozniej 19 dzien 1446). Termin wychodzi mi 17.06 (27.mam urodziny ;-). Wizyte u lekarza mam 23.10.
Ja tez moja fasolke stracilam w lipcu (7tydz.wtedy beta od poczatku byla bardzo niska)
Zeby bylo ciekawie mam niedoczynność tarczycy (teraz nadczynnosc tsh
Ja tez moja fasolke stracilam w lipcu (7tydz.wtedy beta od poczatku byla bardzo niska)
Zeby bylo ciekawie mam niedoczynność tarczycy (teraz nadczynnosc tsh
reklama