reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Judy mój lekarz stwierdził, że po takim porodzie jak mój (a z tego co czytam tym bardziej Twój) blokada psychiczna i strach też są wskazaniem do cc. Podobno w ogóle jest plan żeby wprowadzić rozmowy z psychologiem w takich przypadkach, ale to pewnie trochę potrwa.

reklama
judy38 przykro mi.. obojetnie czy tym razem bedzie to cc czy naturalny porod to mam nadzieje ze wszystko przebiegnie dobrze, bez komplikacji i ze Ty od poczatku bedziesz czula sie bezpiecznie, bo to chyba najwazniejsze.

Czekam na to jak mi polozną wyznaczą bo tu muszę pisać pamiętnik porodu. Mój lekarz już to czytał i kazał rozmawiać z położną. Ponoć mam szanse na cc jeśli znowu bym przenosiła i jeśli znowu rozwarcie by nie postępowało. Ciągle mi jednak nie wyznaczyli położnej. Jeszcze mam czas. W Pl spotkam się z lekarką której mega ufam i niech ona mi powie jak ona to widzi. Tu wszystko natura.

Dobra już wam nie truje bo popsuję atmosferę i wystraszę pierworódki a tego nie chcę :) mam czas żeby to dobrze przemyśleć i podjąć decyzje. Cieszy mnie że mój był, widział i każdą moją decyzje poprze w 100%.
Może pogadajmy o czymś przyjemniejszym. Wózki??

Hej,
bylam dzis na wizycie, a jutro mam genetyczne usg. Zabieram sie za nadrabianie dzisiejszych postow.

fiolka moge Cie prosic o wrzucenie tych linkow o kp do stworzonego przeze mnie wątku? :)

reklama
Dziecko roczne możne jeść to samo co my. Adaś już je to samo co my, a jeszcze do roku mu trochę. Wystarczy, że sami zaczniecie zdrowiej jeść. I nie demonizujmy tak aż tego smażenia, wszystko z głową. Adaś np, je omlety, bez cukru i soli. Tych składników mu w ogóle nie daje i oby jak najdłużej. BLW to właśnie takie jedzenie. Dziecko je z rodzicami.

Co do kp i pracy. Nie wiem do jakiego czasu, ale jak karmisz piersią to masz przerwę w pracy na karmienie. Przynajmniej w teorii.

Ja nic nie zakładam, bo źle się to skończyło z Adaśkiem. Na pewno chcę poród naturalny. CC boję się jak cholera i dla mnie to ostateczność.

Do góry