reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
cześć dziewczyny musiałam troche nadrobić bo ostatnio brak czasu szkoła i egzaminy :) Ja z córką 6 lat temu to późno sie dowiedziałam chyba w 27 tyg bo wcześniej pokazać się nie chciała , natomiast teraz jak byłam w 13 tc na usg to nawet nie pytałam bo lekarz od razu powiedział że płeć w 18 tyg można określić ale chyba mu chodziło o to że nie chciał zgadywać ani się pomylić. myślę że na następnym usg gdzieś ok stycznia sie dowiem i zacznę małe zakupki :p

Z Adaśkiem dowiedziałam się z przy porodzie, jakoś wytrzymaliśmy i chcieliśmy niespodziankę. Teraz sama nie wiem. Ciuszki, wózek i pokój wybierałam w neutralnych kolorach, bo i tak myślałam nad jeszcze co najmniej jednym dzieciątkiem, więc musiało pasować do każdej płci. Pokój mam żółto-niebieski z białymi meblami.

Co do kolejek na nfz. U mnie też się sporo czeka. Tu dzwoniłam to powiedziała,że 7 tygodni, ale jak powiedziałam, że w ciąży to od razu mogłam przyjść. Potem co 3 tygodnie wizyta i zawsze jak coś się dzieje czy nawet się przeziębię to mam do nich przyjść i od razu przyjmą.

Mama_ka dalek masz ten ból w pośladku?? Ostatnio ledwo chodzę. Wieczorami zgięta jak stara baba. Nie radzę sobie już z tym bólem i nie wiem może są jakieś cudowne metody??
Chcę znać płeć ale nie musi to być zaraz. Jak będzie chłopak to wystawię różowe ubranka i sukienki na sprzedaż i dokupię bardziej męskie rzeczy ;) a jak dziewczynka to dostanie skromną wyprawkę. No i chcę wiedzieć jak dać na imię bo nie chcę do porodu mówić " dzidzuś nr 2" ;)

Witajcie dziewczyny. Czy odczuwacie jeszcze jakies bole w podbrzuszu? Ostatnio odczuwam klucie jajnikow i bóle takie jak przed okresem :/ . troche mnie to niepokoi. Nie sa to jakies mocne klucia i bóle. Ale takie mulące...

Hej dziewczyny.
Kanieszna ja odczuwam bóle w podbrzusza nie często ale występują i czasem też mnie coś kluje czasem jakby jajnika a czasem jakby gdzieś w macicy. No i zawsze rano boli mnie podbrzusze.

A tak wogole to od dwóch dni nie wymiotuje pkowalska nie dziwię Ci się jak u Ciebie ustąpiły objawy że się wystraszylas bo mi też się to nie podoba. Hehe :)

reklama
Ja nie mówiłam bo to nie jest często a przecież rozciąga nam się macica więc może boleć chyba. Ja mam wizytę u mojego gin dopiero 23 to mu powiem. Ale póki nie jest to częste i jakieś bardzo uciążliwe to się nie martwię.

Do góry