Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]Zając a co Ty tak późno tam dotarlaś?![]()
Asia1996 u mnie też na 1wszej wizycie tylko pęcherzyk, uhhh to czekanie co z tego wyjdzie było najgorsze
Witam nową mamę
Podziwiam wasz entuzjazm co do terminu naszego porodu. Nie chodzi o sam poród. Rodziłam w 30° upale, w szpitalu klimatyzacja wiec było bardzo dobrze. Najgorzej było w domu, "miesiączka" lejaca się jak z kranu, upał i mały ssak , który nie odchodził od cycka. Udawało mi się wyjść na trochę na spacer, ale nie oszukujmy się to trudny okres w życiu. W momencie, gdy dziecko akurat będzie się robiło coraz fajniejsze to lato się będzie kończyło. Przkonajcie mnie , że się myle .
![]()
U mnie też tak jakoś był 4/5 tydzień. Ale czekałam 9 dni i już na następnej wizycie już było wiadomo że dzidzia jestBo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]
Ojjj u mnie tez byl pecherzyk. A byl to przelom 4/5 tydz. I 2 tyg czekania... tragedia...
![]()
Rozumiem, haha to teraz możesz szaleć po wszystkich wątkachBo to pierwsze forum w zyciu jakie ogarniam [emoji23] [emoji23] [emoji23] lub nie ogarniam [emoji23]
Ojjj u mnie tez byl pecherzyk. A byl to przelom 4/5 tydz. I 2 tyg czekania... tragedia...
![]()

też brałam ślub 21.06 , piękna data !Ja brałam ślub 21.06 i nie mieliśmy tak słodkopogoda u nas jest nie przewidywalna. W zeszłym roku na święta nie mieliśmy śniegu a w tym już spędziliśmy dobę bez prądu z powodu sniezycy i tak co parę lat.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom