reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ahahahajaha właśnie zobaczyłam, ze na majowkach jedna panienka moją wypowiedź o tym ile mam zwierząt (2 psy, 4koty, 5 szczurow) i ze to nie przeszkadza w "posiadaniu" dzieci oznaczyla jako "niezbyt madre" buahahahahahha :-D:angry:
Szczurze samce czy samice ? Ja mialam 4 dziewczynki. Tesknie, ale juz nie mam warunkow :)

reklama
Ahahahajaha właśnie zobaczyłam, ze na majowkach jedna panienka moją wypowiedź o tym ile mam zwierząt (2 psy, 4koty, 5 szczurow) i ze to nie przeszkadza w "posiadaniu" dzieci oznaczyla jako "niezbyt madre" buahahahahahha :-D:angry:
Ciekawe czy moje dwa kroliki tez mnie kwalifikuja do tych glupszych ????

Pamazelka gratulacje i witaj :)
Anulka ja wczoraj przez internet ogladalam wozki [emoji23]
Venus no to oby bylo wszystko po Twojej mysli ;) a jesli nie bedzie to zobaczysz i tak bedziesz sie baaardzo cieszyla ;)
Emkamat na majowkach jest tez jedna dziewczyna ktora byla ze mna na majowkach 2 lata temu i tez ma mnostwo zwierząt wiec pewnie jak zauwazy rozwinie sir dyskusja ;) ja osobiscie zwierzat w domu nie mam ale jak ktos lubi to jego sprawa ;) a dzieci przy zwierzetach sa takie slodkie [emoji7]

Mi wystarczy moja jedna rozdarta kocica....w nocy halasuje za twoj caly zwierzyniec [emoji12]

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

5 chłopaków mam :) <3

Anulka- pewnie tak :D wszak będąc w ciąży trzeba się pozbyć wszystkich zwierząt :D i zarazkow i w ogóle! Przecież to zloooooo! :D

Beata. To już było jakiś tydZień temu- dopiero dziś zauważyłam :) i tak już tam nie pisze ani nie czytam ale rozbawilo mnie to, nie powiem :D

reklama
Beata o wozkach tez wczoraj myslalam :laugh2: dobrze ze nie jestem sama ...
Majka to chyba normalne ze najmlodsze jest najbardziej rozpieszczane :)
Pewnie tak. Trochę przeraża mnie przepaść wiekowa jaka będzie ich dzielić, zawsze będzie dwoje + jedno ale wszystko ma swoje plusy i minusy a musieliśmy trochę ustabilizować swoje sprawy :)

Do góry