Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu był taki dialog w trakcie usg:Madziarra gratuluję z całego serduszka. Jak ja bym chciała juz wiedzieć co będę miała. Ale pewnie prędko się nie dowiem. Mam wrażenie ze moja gin woli powiedzieć na 100% co będzie a nie strzelać.
Cola to raczej nie ale ostatnio tak mi się chciało gazowanego napoju grejfrutowego ze wypiłam cala butelkę prawie.
![]()

Oh... aż mnie zatkało. Jeśli chcesz i możesz to powiedz mi czemu się rozstajecie? Co się stało?Tu był taki dialog w trakcie usg:
Ja: a płci nam nie pokaże?
Gin: chłopak.
Ja: słucham? Poważnie?
Gin: jak nie jestem pewny to nie mówię Ale tutaj fifol wisi tak długi, że dziewczynki na pewno z tego nie będzie
No byłam w szoku. Słyszę w uszach ciągle to pewne i zdecydowane CHŁOPAK. Hehniby chciałam parkę Ale jakoś tak od początku czułam dziewczynkę i teraz taka zmieszana jestem.
A poza tym nie pisałam wcześniej bo nie ma się czym chwalić Ale rozstaje się z mężem i jestem ciekawa jak to będzie.. . Ale mam wsparcie w rodzicach, siostrze i mam nadzieję, że sobie poradzę. Więc podobna sytuacja do Twojej Justynko. Tyle że ja mam prawie 4latke do kompletu.Ale jesteśmy silne baby i damy radę!! Wierzę w to
![]()

Wszystko się ułożyTu był taki dialog w trakcie usg:
Gin: jak nie jestem pewny to nie mówię Ale tutaj fifol wisi tak długi, że dziewczynki na pewno z tego nie będzie
No byłam w szoku. Słyszę w uszach ciągle to pewne i zdecydowane CHŁOPAK. Hehniby chciałam parkę Ale jakoś tak od początku czułam dziewczynkę i teraz taka zmieszana jestem.
A poza tym nie pisałam wcześniej bo nie ma się czym chwalić Ale rozstaje się z mężem i jestem ciekawa jak to będzie.. . Ale mam wsparcie w rodzicach, siostrze i mam nadzieję, że sobie poradzę. Więc podobna sytuacja do Twojej Justynko. Tyle że ja mam prawie 4latke do kompletu.Ale jesteśmy silne baby i damy radę!! Wierzę w to
![]()
Gratuluję chłopaka! Czyli parka :-)Tu był taki dialog w trakcie usg:
![]()
Też mam takie shi tsu pięknego [emoji16] te metamorfozy są najlepsze [emoji16][emoji16]