Emkaa
Fanka BB :)
Można, ale jak byłam obciąć włosy to inne kilientki miały malowane włosy i zapach mnie bardzo drażnił. Wolę poprosić siostrę o pomalowanie farbą bez drażniącego zapachu.Dziewczyny czyli do fryzjera nie mozna iść?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można, ale jak byłam obciąć włosy to inne kilientki miały malowane włosy i zapach mnie bardzo drażnił. Wolę poprosić siostrę o pomalowanie farbą bez drażniącego zapachu.Dziewczyny czyli do fryzjera nie mozna iść?
To moje dziwadlo się trafiło. Ale pocieszam się ze to jeszvze szczeniak.No chyba, że zobaczy kota[emoji48]
![]()
![]()
Ja w tamtym roku z podejrzeniem zapalenia opon mózgowych siedziałam ponad 3h w korytarzu i czekałam na łóżko. Dopiero jak im zemdlalam w kibelku to ktoś się mną zainteresował. To samo było na ginekologii jak miałam łyżeczkowanie to nikt nie pofatygowal się wytłumaczyć mi na czym polega zabieg, jak dbać o siebie po zabiegu. Jak się obudziłam juz po to krew ze mnie sikała jak z fontanny i byłam przerażona. Dopiero pani która leżała ze mną w pokoju nawrzeszczała na pielęgniarki ze nie jesteśmy bydłem i należy nam się szacunek. Wiec ja z żadnego szpitala nie mam dobrych wspomnień.Co do szpitali i izb przyjęć to ze narzekają dlaczego przyszłaś to niestety nie tylko na oddziałach ginekologicznych wczoraj mój mąż pojechał z barkiem do szpitala bo mu coś wyskoczyło lekarz na niego z morda po co przyjechał zamiast iść do lekarza, w takich sytuacjach trzeba bardzo stanowczo, krótko i bez zbędnego tłumaczenia mąż mówi ze przy wyjściu z gabinetu wziął sobie od niego nawet nr telefonu bo interesowała go branża w której pracuje . Na oddziałach ginekologicznych położne tez często zapominają po co tam są ja na szczęście nie miałam nigdy takich doświadczeń ale wiem z opowiadań ze tak bywa traktują nas jak przestraszone nastolatki które zaliczyły wpadkę, takie panie tez trzeba doprowadzić do pionu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 94 kazali mi zrobić test obciążenia. Na czczo 92 mi wyszło pozostałe wysokie ale w normie. Skierowali mnie do diabetologa mam stwierdzoną cukrzycę ciążową dietę i 4 razy dziennie sprawdzam się glukometrem i wszystko muszę zapisywać. Dla nas norma rano jest do 90 a godzinę po posiłku poniżej 120.Brak słów normalnie! Ja nie wiem oni myślą że my cyborgi? Kurna każda matka boi się o tą malutką kruszynek w brzuchu przecież nie wiemy co tam w środku się dzieje matko!
Gratulacje dzidziusiów to już wiem że mi we wtorek nic nie powie :/ no trudno może za miesiąc. Kurde przestraszyła się ja też mam glukozę 92 i nic z tym nie robiłam bo wizyta 15 :/ to duży wynik?
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja idę i to już w srodeeeeeDziewczyny czyli do fryzjera nie mozna iść?
Ojj nie imbir piłam przed ciąża do herbatki. Ale w ciąży nie tykam. Nie podchodzi mi
Ja miałam 94 kazali mi zrobić test obciążenia. Na czczo 92 mi wyszło pozostałe wysokie ale w normie. Skierowali mnie do diabetologa mam stwierdzoną cukrzycę ciążową dietę i 4 razy dziennie sprawdzam się glukometrem i wszystko muszę zapisywać. Dla nas norma rano jest do 90 a godzinę po posiłku poniżej 120.
Jest ok jak trzymam dietę to jest w normie. Ja w sumie miałam problem tylko z tym porannym cukrem. Tylko jak się zestresuję to czasami mi trochę skoczy. No i czekolada to prawie co noc mi się śniOjej biednai jak sobie radzisz z tą dietą i pomiarami? Moja koleżanka bardzo bliska tez miała w ciąży cukrzyce ciążowa i pamiętam, ze było to dla niej straszne utrapienie, czesto jej skakał ten cukier, ona sie wtedy bardzo martwila o dzieciatko. Ja jej strasznie wspolczulam i teraz jak miałam tą glukoze na czczo na granicy, to bardzo się bałam czy właśnie też się nie okaże, ze mam cukrzyce ciążowa.