Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię heheMadziarra ciągle plamisz??
Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczoraj

Samo życie [emoji38][emoji38][emoji38]

A to i ja dołączę. Po północy się obudziłam z bólem gardła i do 3 nie spalam. A siku byłam chyba z 5 razy dzisiaj...Tak. Zaczęło się od początku listopada i ciągle leci brązowy śluz. Ale przyczyn żadnych nikt nie widzi, wszystko niby w porządku. Może taka uroda tej ciąży, już sie trochę przyzwuczailam i jak mam czystą wkładkę to trochę się martwię hehejesteś spod szczecina? Ja mam 100 km Ale od strony Gorzowa a Ty pewnie od drugiej strony gdzieś?
Dołączam do bezsennych. Do 2 w nocy oczy jak 5 zl a o 6 rano już kibelek wołał. Kręcę się z boku na bok i nic. Może za dużo wrażeń jak na jeden dzień miałam wczorajciągle słyszę w uszach chłopak, chłopak, chłopak hehe
![]()