Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam na bologu srokao.pl, że ma jakąś substancje , która jest zakazana dla kobiet w ciąży .Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?
Czytałam na bologu srokao.pl, że ma jakąś substancje , która jest zakazana dla kobiet w ciąży .
![]()
Ja mam tolpe i polecamJa myślę teraz nad tołpa- wzmacniający krem przeciw rozstepom. Tylko muszę zobaczyć skład w sklepie. A zakupy ostatnio dla mnie to dosłownie udręka.
![]()
Ja mam i drugi raz nie kupię. Jak dla mnie wogóle nie nawilża, nie czuję żadnej różnicy po nałożeniu już wole zwykły balsam dla dzieci.Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?
Super wieści ja jeszcze 3h i też wchodzę [emoji12]My już po, półtora godziny Nas męczył, bo Ktosiek był obrocony i nie chciał z Nami współpracować a potem poszedł spać, hity. A ja latalam po korytarzu jak kot z pęcherzem. Usg robione dowcipnie bo mam tak macie do tyłu że przez brzuch nic nie widać. Przesierność korkowa 1,7 i kość notowania widoczna. Ale twierdził Wroniasta że serduszko jak zdrowe to i wad nie ma nawet jak przeziernosc wychodzi wysoka. KTOS nie wiemy kim jest czy chłopcem czy dziewczynka, napewno coś dużego dynamo między nóżkami. Według miesiączki dziś 12.2 według usg 12.6
Ech tak to jest z facetami. Zazwyczaj jak ktoś pisze że ze swoim super się dogaduje i on pada do stup i biega dookoła to po prostu mają ten lepszy okres. Raz pod górkę a raz z. U nas nawet potrafi być jednego dnia super miłość i uwielbienie a wieczorem mnie tak zdenerwuje jakąś jedną rzeczą że najchętniej bym go zabiła, myślę że znowu dałam się udupić, że będzie już co raz gorzej, wszystko jest bez sensu a zaraz znowu jest ok.