Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak na szybko wklejam zdjęcie
![]()
Daktyl...bedziemy porównywać nasze przeczucia i zabobony z tym co rzeczywiście się okaże.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mozesz zapisac jako pdf i wkleic takie zdjecieTabela w wątku z badaniami. Kolejna aktualizacja najwcześniej w niedzielę wieczorem.
Mogę umieścić tą tabelę w dropboxie pod linkiem, ale chyba czytelniej i szybciej jak będę zdjęcia wklejała.
Niestety innego programu nie mam/nie umiem oprócz excela żeby zrobić tabelę a aplikacja ma ograniczenia w kopiowaniu takich danych.
Zawsze mozesz zapisac jako pdf i wkleic takie zdjeciea u siebie bedziesz edytowala w wordzie/excelu
![]()
ja tez![]()
Daktyl...bedziemy porównywać nasze przeczucia i zabobony z tym co rzeczywiście się okaże.
zmień układ strony na poziomy wtedy wejdzie cała tabelkaMówisz i masz...tylko niestety nie wklejają się wszystkie dane, ale popracuję nad tym. Do następnego.
![]()
Super! Ależ sie napracowałaś.Mówisz i masz...tylko niestety nie wklejają się wszystkie dane, ale popracuję nad tym. Do następnego.
![]()