Zola91
Fanka BB :)
Dzialauwaga, sprawdzam czy się suwaczek zamieścił![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzialauwaga, sprawdzam czy się suwaczek zamieścił![]()
hhahaha też już tak zaczęłam kombinowaćstara a głupia , no
no i nie doświadczona przede wszystkim
za tydz mam wizytę , więc skoro to będzie 6 tydz 3 dzień to już będzie widać serduszko?
trzymam kciuki ! daj znać co zobaczyłaśCzesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze..Mam wielka nadzieje na dziewczynkę
O której masz wizytę? Czyli jutro trzymamy kciuki za Ciebie, któraś jeszcze jutro podgląda bobo?Czesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze..Mam wielka nadzieje na dziewczynkę

Ja! Ja! Nie zasnę dzisiaj, nie nastawiam się na serduszko ale chociaż zarodek...
Ja w piątek będę też biegać, kupię po prostu luźne.Dziewczyny a jezeli chodzi o swetry czy koszulki to o ile rozmiarow trzeba kupic wieksze? Mam zamiar kupic tylko pare rzeczy na zime ale zastanawiam sie czy jak nosze M czy kupic XL czy L?