reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
hhahaha też już tak zaczęłam kombinować :) stara a głupia , no :) no i nie doświadczona przede wszystkim ;) za tydz mam wizytę , więc skoro to będzie 6 tydz 3 dzień to już będzie widać serduszko?

Czesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze..:) Mam wielka nadzieje na dziewczynkę

Czesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze..:) Mam wielka nadzieje na dziewczynkę
trzymam kciuki ! daj znać co zobaczyłaś :) ja jestem strasznie ciekawa co będzie widać u mnie za tydzień, gin mówi ,że już będzie duży zarodek, że będzie miał serduszko i że posłucham tętna :)

O której masz wizytę? Czyli jutro trzymamy kciuki za Ciebie, któraś jeszcze jutro podgląda bobo?

Dziewczyny a jezeli chodzi o swetry czy koszulki to o ile rozmiarow trzeba kupic wieksze? Mam zamiar kupic tylko pare rzeczy na zime ale zastanawiam sie czy jak nosze M czy kupic XL czy L?

Wroniasta dokładnie jak Dziewczyny piszą 5t3d to aktualny szósty tydzień.

Arla życzę dużo cierpliwości Ci życzę i szczęścia bo będzie bardzo potrzebne, właśnie takich słów boję się najbardziej usłyszeć podczas pierwszej wizyty. Już tak miałam i wiem jaka to nerwówka.

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry