Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie, ze względu na budowę łożyskaJasne, bardzo dużo zależy od diety. Ja to akurat lubię jeść makarony i inne tuczące jedzenie, dlatego pryzdałoby się poćwiczyć. A czemu Ci lekarz zabronił seksu? Ze względu na infekcję?
do 35 tygodnia , bo przed porodem już nie można ze względu na ryzyko krwotoku , wiadomo aspiryna rozrzedza krew .Rozumiem,to trzymam kciuki,żeby wszystko było w porządku! A czy Twój gin mówił/mówiła kiedy ewentualnie się odstawia??
Widzę że w różnych miastach opieka w luxmedzie się różni. Ja nie dostałam takiej karty co więcej teraz chodzę na nfz i nie mogę wykonywać badań w luxmedzie bo na każde badanie muszę mieć skierowanie od lekarza luxmedu. Chodzę na nfz bo w luxmedzie lekarz na wizycie nie zrobi usg tylko wystawia skierowanie i zapisujesz się osobno a jakość sprzętu pozostawia wiele do życzenia i mój lekarz z nfz poświęcił więcej uwagi na to badanie niż tam. Beznadzieja...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale miałam jakiś problem z dodawaniem komentarzy i nareszcie udało mi sie ogarnać[emoji16] [emoji4]
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do Waszego grona [emoji4]
Mam na imię Kasia, mam 28 lat i jestem w 15t5d ciąży [emoji4] termin na 02.06.
W brzuszku rosnie mi mały Mateuszek (potwierdzone na USG :-) ) i to będzie moje pierwsze dziecko i pierwszy chłopiec w rodzinie! [emoji4]
Pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka! [emoji8]
O taką rozpiskę możesz poprosić w rejestracji. Jeśli masz założoną kartę ciąży w luxmedzie to idziesz z tą kartą do rejestracji i bez skierowania zrobią ci te badania, które są na tej rozpisce usg też. Ja chodzę prywatnie a na badania do luxmedu bez skierowań.
Serio ludzie maja takie myslenie?? Az mnie wcisnelo kanape z szoku [emoji14]Ja to w ogóle w ciążach "próbowałam" i lekarzy prywatnych i na NFZ.
W mojej miejscowości na NFZ nie odważyłabym sie prowadzić ciąży, ale mieszkam 20km od Krakowa i tam mam juz sprawdzone dwie przyszpitalne przychodnie NFZ- super lekarze, bdb sprzęt, nie oszczędzają na badaniach. Wiec wiem, ze jakbym nie miała pakietu to szkoda by mi było wydawać takiej kasy na prywatne wizyty, wolałabym wydać na dziecko. Ale widzę ze to zależy od tego gdzie sie mieszka i jakie sie ma podejście do niektórych rzeczy (nie chodzi mi tu o któraś z was, ale mam znajome, ktore np pomimo fajnego pakietu nie wyobrażały sobie prowadzić ciąże "za darmo" przecież prywatnie = lepiej, a im wiecej lekarz bierze za wizytę, tym lepszym jest specjalista.....)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na tym etapie niskie lozysko moze sie podniesc bo macica rosnie i lozysko bedzie sie podnpsic razem z niaJa już depresji dostaję ale ta babka co mi wczoraj robiła usg powiedziała że mam za nisko łożysko? Macicę? Nie zbyt do mnie dotarło.... Tak więc dalej oszczędny tryb życia i zakaz współżycia
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne[emoji4] ja bez sportu sobie życia nie wyobrażam [emoji16]SiSiP ja PAPPy też nie robiłam.
Dziewczyny, chodzicie na jakieś zajęcia sportowe? Możecie jakiś typ ćwiczeń polecić?
Obawiam się, że jak tak będę siedziała to się zastoję i roztyję![]()