Heda
Fanka BB :)
Dziewczyny jak u was z ciśnieniem tętniczym? Któraś ma już skoki ciśnienia i leki?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kochane. W ktorym tygodniu bada sie poziom glukozy z obciazeniem? Bo nie pamietam a juz sie stresuje bo cos czuje ze to chyba coraz blizej. Zmieniajac temat,biore od trzech tygodni okolo ten euthyrox i wiem ze musze powtorzyc kontrolnie poziom tsh,to musze isc na czczo przed braniem tabletki tak?? Pytam kobitek,ktore tez maja chora tarczyce(mi wyszla niedoczynnosc tarczycy teraz w drugiej ciazy).
![]()
Dziewczyny jak u was z ciśnieniem tętniczym? Któraś ma już skoki ciśnienia i leki?
Hmm moja mówi że zawsze na czczo, bez tabletki.Moim zdaniem normalnie po tabletce i nie naczczo mozesz. .mi lekarz mowil zeby robic tsh raczej przed poludniem. Ale nie musi byc na czczo. Eutyrox zas zastepuje hormon tarczycy a tsh to nie jest hormon tarczycy. W tym badaniu masz zobaczyc czy kuracja eutyroxem jest wystarczajaca i poziom tsh sie poprawil. tsh musi miec odpowiedni poziom bo wplywa na ciaze.
![]()
![]()
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ładnie zeszło. U mnie ostatnio dochodzi do 150/99 i chyba pora na jakieś leki. Póki było w okolicach 140 to jakoś się tym nie przejmowałam. Ale ostatnio to już trochę za dużo i dotego jeszcze białko w moczu. Coś czuję że będzie ciekawie... Czekam na dokładne wyniki po wczorajszych badaniach. Ale nie wygląda to dobrze.Tabletkę weź dopiero po badaniu, aby nie zafałszować wyników
Ja biorę Dopegyt od miesiąca. Ciśnienie ze 160/108 zeszło na 125/80![]()
Ja też czekam aż mężowi mikołaj przyniesie i skorzystamJa powinnam sobie mierzyć ciśnienie,ale póki co nie mam ciśnieniomierza..może Mikołaj mi przyniesie![]()
Właśnie też słyszałam różne opinie. Jedni mówią że prze tableta inni że to nie ma znaczenia po jak będziesz leki to składnik aktywny jest w organizmie jeszcze ok 2tyg więc nawet ja się 1 dzień nie weźmie tabletki to nic się nie dzieje.Hmm moja mówi że zawsze na czczo, bez tabletki.
![]()
Ja jeszcze nie mam nic dla nikogo[emoji26] [emoji22] . W PL będę dopiero 23 o 17 i nie wiem ja to ogarne. A najgorsze jest to że nie mam pomysłu.pytałam męża co mi kupił pod choinkę , oczywiście że mi nie powiedział , ale robi taki uśmieszek za każdym razem jak go pytam .Nie mogę się doczekać, ja jeszcze nic nie mam dla niego , a jak go pytam co on chce, odpowiada że nic .