Arya88
Fanka BB :)
Jak miło wziąć rano dwie tabletki zamiast 4jak tam Wasza suplementacja ?
![]()
Ja nic nie suplementuję, lekarz powiedział, że nie muszę skoro tak mnie mdli po wszystkim. Planuję na pewno witaminę D
Aha i wit. B12 dostaję w zastrzykach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak miło wziąć rano dwie tabletki zamiast 4jak tam Wasza suplementacja ?
![]()
Na kolana i dupe. Do szkoły zaliczenie miałam... kurcze teraz mnie brzuch pobolewa, mrowi. ale nie krwawieOj... potłukłaś się? Jesteś w domu, leżysz czy pojechałaś do szkoły?
A jakie suplementy bierzesz? Ja dwa razy dziennie Mama DHA :-)Jak miło wziąć rano dwie tabletki zamiast 4jak tam Wasza suplementacja ?
![]()
Damy radę. Ja to nawet się nie boję bólu. Obawiam się jakichś komplikacji, ale bądźmy dobrej myśli :-) nasze porody bedą bolesne, ale bardzo owocneJeżeli chodzi o poród to u mnie jest to strach przed nieznanym i przed bólem wiadomo,ale pisząc o tym mnie nie straszycie,bo chyba każda wie,że do najmilszych rzeczy to nie będzie należało. My kobiety jesteśmy do tego stworzone,więc kto ma dać radę jak nie my
PS wiecie tak napisałam,ale na porodówce chyba będą mnie musieli przywiązać do łóżka żebym nie zwiała [emoji23]
Na kolana i dupe. Do szkoły zaliczenie miałam... kurcze teraz mnie brzuch pobolewa, mrowi. ale nie krwawie
![]()
Jeżeli chodzi o poród to u mnie jest to strach przed nieznanym i przed bólem wiadomo,ale pisząc o tym mnie nie straszycie,bo chyba każda wie,że do najmilszych rzeczy to nie będzie należało. My kobiety jesteśmy do tego stworzone,więc kto ma dać radę jak nie my
PS wiecie tak napisałam,ale na porodówce chyba będą mnie musieli przywiązać do łóżka żebym nie zwiała [emoji23]
tak bolało, że byłabym w stanie wyskoczyć przez to okno.PS wiecie tak napisałam,ale na porodówce chyba będą mnie musieli przywiązać do łóżka żebym nie zwiała [emoji23]
Mnie czeka implant zębowy i się boję bardziej niż porodu [emoji14]Mi pobieranie w ogóle nie przeszkadza, zero stresu. Za to gastroskopia... o matko najgorsze badanie, gorsze nawet od badania rozwarcia podczas porodu [emoji6]
a co do samego porodu to dużo u nas pierworódek, nie ma co straszyć chybaale na pocieszenie napiszę, że mam koleżankę, która woli rodzić niż isc do dentysty
![]()
Ciekawe podejścieMi pobieranie w ogóle nie przeszkadza, zero stresu. Za to gastroskopia... o matko najgorsze badanie, gorsze nawet od badania rozwarcia podczas porodu [emoji6]
a co do samego porodu to dużo u nas pierworódek, nie ma co straszyć chybaale na pocieszenie napiszę, że mam koleżankę, która woli rodzić niż isc do dentysty
![]()