Ja zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutegoO późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutegoO późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to chyba bez różnicy . Ja na 11goJa zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutegopóźno, bo ja mam termin dopiero na 22 czerwca
![]()
Masz talent[emoji7]Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
![]()
Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????
![]()
Na porodówce się spotkacie[emoji2]Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy jana 21 czerwca
![]()
![]()
Trzymamy[emoji4]
Kciuki zacisniete[emoji110]
Ja też idę dopiero w lutym i wybieram się chyba nawet w 2 tygodniu także będę jeszcze późniejJa zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutegopóźno, bo ja mam termin dopiero na 22 czerwca
![]()