majka_km6
Moderatorka
Tak. Wiem że mamy z mężem ale do tej pory przeciwciała się nie tworzyły, porodzie dostawałam zastrzyk i muwili że to się już bardzo żadko zdaza.Te przeciwciala to chodzi o konflikt serolog? tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Wiem że mamy z mężem ale do tej pory przeciwciała się nie tworzyły, porodzie dostawałam zastrzyk i muwili że to się już bardzo żadko zdaza.Te przeciwciala to chodzi o konflikt serolog? tak?
No nie życzę Ci tych nerwów jakie ja mam teraz. Nikt mi nie chce nic powiedzieć. Może przeciwciała się wytworzyły kiedy plamiłam. Łudzę się jeszcze że to nie chodzi o to albo utrzyma się na bardzo niskim poziomie. Mo i mój K dalej nie chce powiedzieć dzieciom i muszę ukrywać się przed całym światem. A ja widziałam serduszko dla mnie to dziecko już jest nawet jeśli je stracę nie będę mogła udawać że się nic nie stało

No nie życzę Ci tych nerwów jakie ja mam teraz. Nikt mi nie chce nic powiedzieć. Może przeciwciała się wytworzyły kiedy plamiłam. Łudzę się jeszcze że to nie chodzi o to albo utrzyma się na bardzo niskim poziomie. Mo i mój K dalej nie chce powiedzieć dzieciom i muszę ukrywać się przed całym światem. A ja widziałam serduszko dla mnie to dziecko już jest nawet jeśli je stracę nie będę mogła udawać że się nic nie stało![]()
Bo w poprzednich ciążach nie było przeciw ciał. Była nie zgodność krwi ale nie utworzył się konflikt. Ja mam - mąż ma + synek ma + ale nasza krew się nie spotkała i nie doszło do konfliktu. Córka ma - więc nawet nie było opcji. A teraz widocznie dziecko ma + jeśli faktycznie utworzył się konflikt a mogło tak być kiedy plamiłam w ciąży. Nie wiem, zobaczymy.Kochana myśl pozytywnie, z dwójką dzieci wam się udało to i tym razem spokojnie przenosisz. A jak to jest z tym konfliktem? Jeżeli dziecię ma odmnienną krew, np. Ty masz - , a mężczyzna + i dziecko też + to jest konflikt już w tak wczesnym stadium ciąży jest wykrywalny przez organizm matki? Bo rozumiem, że gdy matka ma - i dziecku genetycznie również da - to już wszystko dobrze?
A powiedz jeszcze jakie masz zdanie o Pani dr? O sprzęcie jaki posiada, itp