Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam tak samo, prawie codziennie ale nie cały czas, tak z pół godz i przechodzi. ból taki jak przed okresem , jakby skurcze, ciągnięcie w podbrzuszu. czasem naprawdę mocno potrafi zaboleć. ale podobno o ile nie towarzyszą mu plamienia i krwawienia a ból nie jest pulsujący, to nie ma się czym martwićDziewczyny, czy Was również pobolewa brzuch? Taki dyskomfort, lżejszy ból niż na okres, ale bardzo podobny... Niby to normalne, macica się powiększa, ale nie czytałam w Waszych wypowiedziach o tych dolegliwościach.
Hehe określenie masakra, pierwszy raz usłyszałam to w "Bridget Jones" a teraz stwierdzam, że chyba i ja się łapię na to określenie [emoji12][emoji23]Jak ja się cieszę że przybywa tu mamusiek [emoji38] co prawda trzeba szybciej czytać ale jest raźniej. Widzę że pojawiły się mamy w podobnym wieku do mojego ( na forum wyczytałam ' w wieku geriatrycznym [emoji38][emoji48]) razem będzie łatwiej .
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze do których chodziły moje koleżanki i polecają:Anika84 ja jeszcze nie wybralsm lekarza w poznaniu, mam z tym problem..
Powodzenia! [emoji110]Jutro 8 rano wizyta rozpoczynam odliczanie
![]()