Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a te ampułki to gdzie można kupić? apteki, drogeria ? czy może tylko u fryzjerów?Co do suplementów to ja biorę tylko kwas foliowy i witaminę D oraz magnez.
Wit i magnez biorę na własną rękę. Po pierwszej ciąży osłabiło mi się serducho, a że moja mam zmarła na zawał, choć nawet nie wiedziała ze ma problemy z sercem to teraz chucham i dmucham na te sprawy.
W pierwszej ciąży miałam brać tylko kwas przez I trymestr a dopiero potem dostałam zalecenie jakiś witamin ciążowych. W tej pewnie bedzie tak samo bo lekarza nie zmieniam.
Nie schizujcie się tym co pisze w necie. Słuchajcie tego co lekarz mówi, w końcu same go wybieracie na swojego lekarza od prowadzenia ciąży i to on powinien być dla Was autorytetem w tej sprawie, a nie inna osoba czy inny lekarz.
Co do włosów...ja jestem naturalną blondynką choć wspomagam się pasemkami. Zawsze miałam cienkie i sie słabe włosy. W ciąży przez większość czasu było ok. Pod koniec trochę się wykruszyły. Natomiast po porodzie , około 4 mce pózniej zaczęły wypadać okropnie. Przestraszyłam się, że juz całkiem łysa będę. Fryzjer polecił mi terapię ampułkami kerastase przeznaczonymi właśnie dla nietypowych sytuacji- ciąża, ciężkie choroby, stres. Trzeba używać około 30 ampułek- 1 sztuka dziennie. Są masakrycznie drogie dlatego ja używałam co drugi dzień. Włosy praktycznie od 2 ampułki przestały wypadać. I po jakimś czasie zaczęły rosnąć nowe- nie wiem czy obiecywane przez producenta 1000, ale sporo. Teraz mam niezłą grzywkę z tych odrostów
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pogorszyło się. Już wszystko mnie boli. Krwawię jak w miesiączkę. Czekam na badanie w szpitalu. Dziewczyny nie dam rady!!!
![]()