Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też dziś odpoczywam mąż poszedł do pracy, a ja z herbatą i książką pod koc. Pogoda pochmurna, wiec w domu najlepiej!
Czytam "Bolesława Chrobrego" Gołubiewa, lubię powieści historyczne. A ta ma aż 7 tomów! Jestem już w 6 [emoji7]
Kum ostatnie miesiące sięgam tylko po romanse historyczne, bardzo dobrze mi się czyta i tamten klimat mi odpowiada. dzisiaj rano skończyłam pierwszy tom trylogii czerwień rubinu. Trochę fantastyki, podróży w czasie, trochę miłości. Jest super
Kasia a powiem Ci ze ja tez jak idę do toalety to mam jakieś obawy czy nie zacznę plamic.....A we wtorek boję się czy zobaczę serduszko. Staram się myśleć pozytywnie ale jakieś wewnętrzne obawy mam.
Beata czemu tak późno synek chodzi Ci spać? Ile on ma?
Melomanka ja też dopiero odkryłam że książki są wspaniałe kilka lat temu. Wcześniej nie znosiłam czytać ale myślę że wcześniej po prostu nie trafiłam na dobrą książkę. Teraz czytam trylogię czasu: czerwień rubinu. Polecam
Idę wstawić rosół..... Dziś ją robię obiad dla rodzinki hmm.....
A ja dziś ciążowo na maxa mam zachcianke i w niedzielę musi być ogórkowa i już się pichci a my z Mężem też już czekamy aż nasz poltoraroczniak pójdzie na drzemkę a my z nim
Siemka dziewczynki!
Zaraz do kościoła a mnie rzuca bleee I jak co rano mam zatkane uszy nie kumam tego, nie jestem przeziębiona a pół dnia mam zatkane uszy. Zaczyna mnie to denerwować.
Wy już na nogach a ja dopiero wstałam postanowiłam sobie robić co tydzień zdjęcie mojego brzucha co prawda dużo to tam jeszcze nie widać ale już się zmienia. Miłego dnia dziewczyny i odpoczywajcie
Czesc Dziewczyny ja jeszcze nie wyszlam z lozka.. Kurcze, caly tydzien bylam na L4 bo sie przeziebilam, a teraz czuje sie gorzej niz w poniedzialek.. Katar, kaszel i gardlo boli.. Masakra.. Najgorzej jak kaszle i czuje napiecie i klucie w dole brzucha.. Normalnie boje sie, ze ten kaszelzagraza malenstwu.. Zatem my tez dzis caly dzien pod kocykiem z herbatka.. I ksiazka oczywiscie ja ostatnio kryminaly czytam
Czesc dziewczyny, wpadam ze styczniowek2017. Zycze powodzenia I bezproblemowych ciaz. Jeszcze niedawno bylysmy najnizszym watkiem a teraz juz dzieciaczki na czerwiec rosna.