reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jest serduszko i pięknie bije :) Jestem w 7 niebie.
Gratuluję [emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3k6yxgussl.png

Cześć Dziewczyny [emoji4] Jak noc minęła? U mnie zdecydowanie za szybko [emoji12]
Wczoraj dokonałam pierwszego zakupu dla maluszka- kupiłam w Biedrze materacyk do łóżeczka [emoji2] Nie wiem, czy będzie ok, ale za taką cenę, najwyżej go położę w kojcu jak nie będzie się nadawał do łóżeczka [emoji12]

hchy3e3kafire3rs.png

KaSia odważna jesteś [emoji4] Mój M po wczorajszej wizycie to chciał ten kocyk w Biedrze kupić ale na szczęście mu to wybiłam z głowy [emoji6] ja się jeszcze bardzo boję. .. Wczoraj powiedzieliśmy dziewczynkom bo ja się będę lepiej czuła, nie muszę udawać [emoji4] hi hi są w szoku [emoji38][emoji38][emoji38]
Witam nowe mamuśki [emoji11]
Dziękuję za wszystkie gratki [emoji177]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

KaSia odważna jesteś [emoji4] Mój M po wczorajszej wizycie to chciał ten kocyk w Biedrze kupić ale na szczęście mu to wybiłam z głowy [emoji6] ja się jeszcze bardzo boję. .. Wczoraj powiedzieliśmy dziewczynkom bo ja się będę lepiej czuła, nie muszę udawać [emoji4] hi hi są w szoku [emoji38][emoji38][emoji38]
Witam nowe mamuśki [emoji11]
Dziękuję za wszystkie gratki [emoji177]

A czego tu się bać? Przecież wszystko będzie dobrze, ja nie widzę innej opcji [emoji1] Mam już masę planów na zakupy i przygotowania... Ale najpierw muszę zaliczyć jutrzejsze usg [emoji12]

hchy3e3kafire3rs.png

Aaa i taki żart wczorajszego wieczoru [emoji38][emoji38][emoji38] Pokazałam moim córciom zdjęcie usg ( tak tak później wkleję ) popatrzyły, popatrzyły. .. odłożyły. Stwierdziły ze nic nie widać [emoji53] Po czym młodsza (7 lat) pyta czy to siostra czy brat. Ja jej mowie ze jeszcze nie widać, a ona na to ze się nie dziwi skoro ten lekarz robi takie słabe zdjęcia [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry